Κατηγορίες
Αθλήματα

Δράσεις για τα 40 χρόνια του ελληνικού χάντμπολ από τον Ζαφειράκη Νάουσας

Την Παρασκευή 4/10, παρουσία αρκετών φιλάθλων, οι Παμπαίδες και οι Παίδες του Ζαφειράκη αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας. Και στους 2 αγώνες νικήτριες οι ομάδες του Ζαφειράκη.

Στις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής αγωνίστηκαν οι ομάδες ανδρών των δύο συλλόγων οι οποίες συμμετέχουν στην Α2 αλλά σε διαφορετικούς ομίλους. Και οι δύο ομάδες προσέφεραν ωραίο θέαμα με τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ να αναδεικνύεται νικητής με σκορ 33 – 30.

Το Σάββατο αγωνίστηκαν οι Παμπαίδες και οι Παίδες του Ζαφειράκη σημειώνοντας 2 νίκες. Την Κυριακή 6/10 στις 11.30 αγωνίστηκαν για 2η φορά οι ομάδες ανδρών με το Ζαφειράκη να νικά και σε αυτόν τον αγώνα. Μέσα από αυτή την εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία στους προπονητές και στους αθλητές των δύο συλλόγων να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες , χτίζοντας παράλληλα μία καλή σχέση μεταξύ των συλλόγων.

Ο Ζαφειράκης ευχαριστεί κ. Γιάννη Παπαγιαννόπουλο , την Ακαδημία των Σπορ Πάτρας η οποία ήρθε στην πόλη μας από τόσο μακριά και συμμετείχε σε αυτή τη διοργάνωση και εύχεται πάντα επιτυχίες και υγεία σε όλα τα μέλη του. Αυτή την Παρασκευή 11/10/2019 στις 18.30μ.μ ο Ζαφειράκης θα δώσει ένα ακόμη φιλικό στη Βέροια με αντίπαλο το Φίλιππο. Αυτό θα είναι πιθανόν και το τελευταίο φιλικό διότι το Σάββατο 19/10 ξεκινάει το Πρωτάθλημα της Α2.

δείτε φωτογραφίες στο e-handball.gr