Κατηγορίες
Αθλήματα

Συνεχίζουν Πήττα και Χούμης στην Κωνσταντινούπολη

Η Αθηνά Πήττα και ο Δημήτρης Χούμης συνεχίζουν σε μονά και διπλά τις προσπάθειές τους στο διεθνές τουρνουά της ITF που φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη. Στο ίδιο τουρνουά συμμετέχει και η Βάλια Σαμαρά.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Πήττα και η Σαμαρά κέρδισαν τις Τουρκάλες Alara Ayaz και Izem Elif Olcer με 7-5, 6-2 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του διπλού του Soul Cup της Κωνσταντινούπολης, όπου θα αντιμετωπίσουν τις επίσης Τουρκάλες Doga Akyurek και Melissa Yakup Pour, Νο.2 στο ταμπλό.

Στα μονά, η Πήττα έκανε το 2 στα 2 και προκρίθηκε στη φάση των “16”. Στην πρεμιέρα της η Αθηνά είχε κερδίσει την Τουρκάλα Eda Gunduz με 6-2, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε τη Μεξικανή Claudia Sofia Martinez Solis με 3-6, 6-2, 6-2. Στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα Alara Ayaz.

Η Βάλια Σαμαρά είχε μια νίκη και μια ήττα, σταματώντας την πορεία της στον 2ο γύρο. Στην πρεμιέρα της επικράτησε της Τουρκάλας Sila Ak με 7-6 (3), 6-0, στον 2ο γύρο όμως ηττήθηκε από τη Λευκορωσίδα Katia Tuliakova, με 6-4, 6-1.

Στο τουρνουά των αγοριών της Grade 5 διοργάνωσης της ITF της Κωνσταντινούπολης, συμμετέχει ο Δημήτρης Χούμης, ο οποίος απέκλεισε τον Toprak Avcibasi με 6-3, 6-4, καθώς και τον Efe Boran Guler με 6-4, 6-1. Στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Muhammed Kaan Erel, No.2 στο ταμπλό.

Στο διπλό, ο Χούμης και ο Βούλγαρος συμπαίκτης του, Mihael Mihaylov, κέρδισαν τον Ισραηλινο’Ofer Hacohen και τον Σέρβο Dusan Trunic με 6-2, 6-2 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Τούρκους Arda Azkara και Can Zorlu, Νο.2 στο ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected