Κατηγορίες
Basket

Έχασε και ο Παναθηναϊκός από τη Βιλερμπάν!

Ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη στα χέρια του μέχρι και 1:30 πριν το φινάλε, όμως η αστοχία των τελευταίων επιθέσεων, σε συνδυασμό με την ανοδική πορεία της Βιλερμπάν, έφεραν τη νίκη των Γάλλων με 79-78.

Για ένα τρίμηνο φαίνεται πως κράτησε η ισχύς του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας παιχνίδια και τα θετικά αποτελέσματα, με τους “πράσινους” να γνωρίζουν την ήττα από τη Βιλερμπάν και μάλιστα έχοντας διαφορά ακόμα και 13 πόντων (63-50) στα χέρια του στην δ’ περίοδο. Το “τριφύλλι” δεν είχε καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά και παρά το γεγονός ότι Τζίμερ Φριντέτ και ΝτεΣόν Τόμας πάλευαν σχεδόν… μόνοι για τη νίκη, αυτή δεν ήρθε, με τους Γάλλους να πετυχαίνουν τη δεύτερη σερί νίκη τους στη φετινή Ευρωλίγκα και μάλιστα κόντρα σε ελληνικές ομάδες. Οι δύο Αμερικανοί ήταν και οι κορυφαίοι του Παναθηναϊκού, με τον πρώτο να τελειώνει τον αγώνα με 18 πόντους, ενώ 22 πόντους και 6 ριμπάουντ είχε ο Τόμας.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, χάνοντας ένα παιχνίδι που περισσότερο φάνταζε δικό του, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως στα τελευταία λεπτά ο Αργύρης Πεδουλάκης επέλεξε να παίξει με τους Τόμας-Παπαπέτρου στη γραμμή των “ψηλών”, κάτι που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε κακή σαν σκέψη. Ο Καλάθης απεδείχθη ο μοιραίος της βραδιάς, με τον ηγέτη του “τριφυλλιού” να χάνει το κρίσιμο καλάθι στην τελευταία φάση και τους Γάλλους να φτάνουν στη νίκη.

το φιλμ του αγώνα στο basketblog.gr

τα στατιστικά ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected