Κατηγορίες
Basket

Μεγάλη νίκη του Ήφαιστου επί της ΑΕΚ και μάλιστα με super ανατροπή!

Με ανατροπή στην τελευταία περίοδο ο Ήφαιστος επικράτησε στην Λήμνο της ΑΕΚ (72-68) και έκανε το «τρία στα τρία» στην εκκίνηση της κανονικής περιόδου της Basket League. Αντίθετα η Ένωση γνώρισε την δεύτερη ήττα της στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο στις τρεις πρώτες περιόδους, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο και με αντεπίθεση διαρκείας, οι γηπεδούχοι κάλυψαν την διαφορά των 12 πόντων και με τρίποντο του Μάριο Λιτλ 11,5’’ πριν την λήξη του αγώνα προσπέρασαν με 70-68. Ο Κιθ Λάνγκφορντ αστόχησε στην προσπάθεια να απαντήσει έξω από τα 6,75 μέτρα και ο Μιχάλης Πελεκάνος διαμόρφωσε το τελικό 72-68 μέσα σε πανηγυρισμούς της ομάδας και των φιλάθλων του Ηφαίστου.

Η ομάδα του Παπαθεοδώρου ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έφτασε μέχρι το +12 στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά βραχυκύκλωσε στο φινάλε και το πλήρωσε.

Μολντοβεάνου (15 πόντοι), Έβανς (14 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και Λιτλ (11 πόντοι) πλήγωσαν τον «Δικέφαλο», που υπέστη τη δεύτερη ήττα του στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ενώ η ομάδα του Μανωλόπουλου έκανε το «3 στα 3».

Σαντ-Ρος (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Κακλαμανάκης (11 πόντοι) ξεχώρισαν για τους φιλοξενούμενους, που είχαν δύο απουσίες (Γκίκας, Γιάνκοβιτς). Αρνητικός ο Λάνγκφορντ (1/10 εντός παιδιάς).

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 32-37, 48-56, 72-68

τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected