Super League 1 - Super League 2

Σαββατιάτικο φιλικό για Εργοτέλη και ΟΦΗ, νικητές οι “κιτρινόμαυροι”

Οι δύο ομάδες βρήκαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα στο φιλικό που βρήκε τον Εργοτέλη νικητή εντυπωσιάζοντας με την εικόνα του κόντρα στον ΟΦΗ με 3-2.

Όπως αναφέρει το athleticradio, Γιώργος Σίμος και Γιάννης Ταουσιάννης έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν βγάζοντας συμπεράσματα για την συνέχεια των πρωταθλημάτων τους.

Για την ιστορία ο Εργοτέλης πέτυχε τρία τέρματα με τους Έφορντ, Μπαράτα και Μανουσάκη, ενώ για τον ΟΦΗ που ισοφάρισε δύο φορές σκόραραν οι Μάνος και Ναμπί.

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες. Κερδισμένοι οι Κοιλιάρας Φερέιρα που επέστρεψαν σε αγωνιστικό ρυθμό μετά από πολύ καιρό.

Συνθέσεις

Εργοτέλης: Καλογεράκης, Μπάτζιος, Προβιδάκης, Πέιος, Μπούσης, Μπρους, Γροντής, Τσέλιος, Σταθόπουλος, Μανουσάκης, Έφορντ. Αγωνίστηκαν και οι Βουτσάς, Κατσούρι, Έφορντ, Αλεξάκης, Πλαϊτάκης, Κοιλιάρας, Μπαράτα, Μπουτσάκης

ΟΦΗ : Γουάλι, Μπολάκης, Μπράουν, Κουτρουμπής, Περδίκης, Σουρνάκης, Στάικος, Νοικοκυράκης, Ντίνας, Βαζ, Μάνος. Αγωνίστηκαν και οι Μεγιάδο, Δερμιτζάκης, Κοροβέσης, Μακριδάκης, Φιγκειρεντο, Φερέιρα  και Ναμπί

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected