Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Το πέναλτι στο 63′ έδωσε τη χαριστική βολή στην Εθνική μας (photos)

Παρότι ήταν καλά στημένη στο Ολίμπικο η Εθνική ομάδα πλήρωσε το πέναλτι του Μπουχαλάκη και ηττήθηκε με 2-0 από την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020

Μια λάθος επιλογή του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 63ο λεπτό κάνοντας χέρι ήταν αρκετή προκειμένου η Εθνική ομάδα να καταρρεύσει και να ηττηθεί τελικά με 2-0 από την Ιταλία στο Ολίμπικο για τα προκριματικά του Euro 2020. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν καλά στημένο στο γήπεδο αλλά η συγκεκριμένη φάση της χάλασε το «μυαλό» οδηγώντας την σε μια ακόμα ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική ομάδα κατάφερε να παραταχθεί πολύ καλά στο Ολίμπικο της Ρώμης και να κόψει τους ανοικτούς διαδρόμους προς την εστία της στους παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Μάλιστα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μπορούσε στο 12ο λεπτό του ματς να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Λημνιός το απέκρουσε ο Ντοναρούμα. Μάλιστα αυτή ήταν η μοναδική τελική που έγινε από τις δυο ομάδες σε ένα πρώτο μέρος που είχε πολύ τακτική με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να αλληλοεξοντωθούν.

Η Εθνική ομάδα μπήκε με το ίδιο πλάνο στο ματς και στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Κουλούρη έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-0 στο 60΄ύστερα από σέντρα του Λημνιού μετά από κλέψιμο του Ζέκα. Τελικά η Ελλάδα πλήρωσε την χαμένη ευκαιρία και στο 63΄η Ιταλία άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ζορζίνιο που κέρδισαν οι γηπεδούχοι ύστερα από χέρι του Μπουχαλάκη. Οκτώ λεπτά αργότερα η Ιταλία θα μπορούσε να κάνει το 2-0 αλλά το σουτ του Ινσίνιε πέρασε άουτ. Ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο επιθετικός της Νάπολι το έκανε ο Μπερναρντέσκι με σουτ έξω από την περιοχή για το 2-0. Κάπου εκεί έπεσε ο ρυθμός και η Ιταλία πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ελλάδα.

Συνθέσεις

ΙΤΑΛΙΑ (Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Ντ’ Αμπρόζιο, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Σπινατσόλα, Μπαρέλα (87΄Ζανιόλο), Ζορζίνιο, Βεράτι, Ινσίνιε, Ιμόμπιλε (79΄Μπελότι), Κιέζα (38΄Μπερναρντέσκι).

ΕΛΛΑΔΑ (Φαν Σιπ): Πασχαλάκης, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σιόβας, Σταφυλίδης, Μπουχαλάκης (75΄Γιαννούλης), Ζέκα, Κουρμπέλης, Μπακασέτας (80΄Μάνταλος), Λημνιός, Κουλούρης (67΄Τάσος Δώνης).

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected