Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

Φανατικός του Football Manager κέρδισε θέση σε επαγγελματική ομάδα λόγω των επιτευγμάτων του!

Ένας φανατικός παίκτης του Football Manager ζει το όνειρο του, αφού αποφάσισε να στείλει στη σερβική FK Bežanija μια λίστα με τα εικονικά του επιτεύγματα.

Ο Andrej Pavlović, ένας 22χρονος από το Βελιγράδι της Σερβίας, έφτασε με την ομάδα του δύο φορές σε ημιτελικό του Champions League μέσα σε 16 χρόνια, επικρατώντας κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου!

Είχε επίσης 10 διαδοχικούς τίτλους πρωταθλήματος και έξι σερβικά κύπελλα με τη Bežanija, που εδρεύει στο βόρειο Βελιγράδι.

“Δεν πρόκειται να καυχηθώ, αλλά είμαι ένας μύθος στο παιχνίδι”, ανέφερε ο Παβλόβιτς στην SPORTbible σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Andrej's journey in the Champions League with FK Bezanija

Παρά τα αξιοσημείωτα επιτεύγματά του στο παιχνίδι, ο σύλλογος, τον οποίο διαχειρίζεται ο Goran Dragoljić, αγωνίζεται για να επιβιώσει λόγω οικονομικών ζητημάτων.

Συνεπώς, ο Pavlović αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του την περασμένη εβδομάδα και προς έκπληξή του, ο σύλλογος του έδωσε ένα ρόλο αναλυτή δεδομένων.

“Έφτασα σε αυτούς με τα επιτεύγματά μου στο FM και πρότεινα να τους βοηθήσω. Δεν περίμενα ότι θα με τηλεφώνησαν”. παραδέχεται.

“Είχαμε μια φιλική συνομιλία και ο πρόεδρος με ρώτησε αν μπορούσα να έρθω το Σάββατο για το πρώτο παιχνίδι για να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Σας πρότεινα ότι θα μπορούσα να τα βοηθήσω, αλλά δεν περίμενα ότι θα με τηλεφώνησαν.

“Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήμουν συγκλονισμένος, αλλά όταν μιλήσαμε με ρώτησαν αν θα μπορούσα να εργαστώ εθελοντικά, καθώς βρίσκονται σε δύσκολη θέση οικονομικά”.

Ο Andrej ολοκλήρωσε την πρώτη του βάρδια ως αναλυτής δεδομένων της λέσχης το απόγευμα του Σαββάτου, όπου ο FK Bežanija πήρε τους τρεις βαθμούς εναντίον της FK Dedinje με μια νίκη 2-1 στο Stadion Bežanije.

Ο ίδιος συνέταξε μια λεπτομερή έκθεση για το παιχνίδι και μοιράστηκε τα ευρήματά του στο Reddit για να διαβάσουν οι χρήστες.

“Το κράτησα για την έκθεση, στοχεύοντας σε μερικές ενδιαφέρουσες στατιστικές επίθεσης / άμυνας” είπε.

Αφού διάβασε την σύντομη αναφορά του, η ομάδα ήταν τόσο εντυπωσιασμένη που ζήτησαν από τον 22χρονο να συντάξει μια άλλη έκθεση για το παιχνίδι U21 την επόμενη μέρα. “Η ομάδα του U21 είναι πολύ σημαντική γι ‘αυτούς”, αναφέρει στις δηλώσεις του.

Εδώ είναι μερικά από τα γραφήματα που προέκυψαν από την ισοπαλία της U21.

FK Bežanija's attack and defensive stats from 2-1 win against FK Dedinje.

FK Bežanija's corner stats from 2-1 win against FK Dedinje.

Ο Παβλόβιτς έχει πτυχίο πανεπιστημίου στις ιατρικές επιστήμες και στην πραγματικότητα, εκεί που βλέπει τον εαυτό του μέσα σε λίγα χρόνια, αλλά ο Σέρβος είναι πολύ ανοιχτός σε μια σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο.

“Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα ήθελα μια σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο ως ανιχνευτής ή αναλυτής δεδομένων, κάτι που έχει γίνει το όνειρό μου εδώ και πολύ καιρό και κάτι που κάνω αρκετά καλά”, λέει.

“Σήμερα δεν πληρώνομαι από τον FK Bežanija αλλά το κάνω επειδή αγαπώ την ομάδα και τη δουλειά. Ελπίζω γίνει επαγγελματικά στο μέλλον για να κάνω κάτι που μου αρέσει».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected