Κατηγορίες
BET

Μακροχρόνια στοιχήματα της σεζόν για τίτλο και υποβιβασμό

Έχει και τηνπλάκα της τελικά η φετινή Serie A, η οποία είχε ξεκινήσει σε λογική (Τάκη Τσουκαλά) «εγώ με ανώμαλους δεν μιλάω»! Γιατί; Διότι το ίνδαλμα των οπαδών της Νάπολι, ονόματι Μαουρίτσιο Σάρι έκανε ό,τι πιο απαγορευμένο στον ιταλικό νότο: ανέλαβε από φέτος τη Γιουβέντους. Και οι τιφόζι της Γιούβε το ζουναπό την ανάποδη καθώς ένα δικό τους ίνδαλμα (όταν κλοτσούσε το τόπι στο «Ντέλε Αλπι»), ο Αντόνιο Κόντε, ανέλαβε τη (μισητή τους) Ίντερ και παρουσιάζει ήδη μια εξαιρετική ομάδα.

Δεν είναι όμως μόνο ο Σάρι και ο Κόντε στην εν λόγω… ανώμαλη λίστα. Ο Κάρλο Αντσελότι, προπονητής της Νάπολι, είναι δηλωμένος οπαδός της Μίλαν εκτός του ότι την οδήγησε σε μεγάλες διακρίσεις, τίτλους αλλά και Champions League. Η οποία Μίλαν απέλυσε πρόσφατα τον Μάρκο Τζιαμπάολο και προσέλαβε τον Στέφανο Πιόλι, άλλοτε προπονητή μα, κυρίως, οπαδό της Ίντερ.

Εν κατακλείδι ο «μπιανκονέρο» Σάρι είναι Νάπολι, ο «παρτενοπέι» Αντσελότι είναι Μίλαν, ο «ροσονέρο» Πιόλι είναι Ίντερ και ο «νερατζούρο» Κόντε είναι… Γιούβε. Καλό;

Κατά τα λοιπά, οι αποδόσεις είναι αριθμοί και, ως γνωστόν, οι αριθμοί σπάνια ψεύδονται: η Γιουβέντους παραμένει πρώτο φαβορί για τον τίτλο, μετά και τη νίκη της στο Derby dItalia επί της Ίντερ, με τιμή πέριξ του 1.50.

Στην ελληνική Super League ο Ολυμπιακός από το 2.20 έπεσε στο 1.60 (έναντι, πια, 2,45 του ΠΑΟΚ), στην Αγγλία η εκκωφαντική εκκίνηση της Λίβερπουλ μετέτρεψε το αρχικό 3.25 σε 1.57 (!) και στην Ισπανία, παρά τη μέτρια εκκίνησή της, τον πρώτο λόγο (πάντα σύμφωνα με τις αποδόσεις) έχει η Μπαρτσελόνα

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο αλλά και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected