Κατηγορίες
Αθλήματα

Μεγάλη επιτυχία για την Καλογεροπούλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις κωφών! (photos)

Μεγάλη επιτυχία της Βασιλικής Καλογεροπούλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τένις κωφών, στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Καλογεροπούλου υποστήριξε και διατήρησε την 8η θέση στην παγκόσμια κατάταξη τένις κωφών, σημειώνοντας σημαντική νίκη στον γύρο των “16” έναντι της Τουρκάλας Tutem Banguoglou με 6-4, 6-3.

Στα προημιτελικά συναντήθηκε με το Νο.2 του ταμπλό την Ρωσίδα Polina Smirnova κάτοχο του τίτλου. Έγινε πραγματική μάχη(2,5 ώρες παιχνίδι) ειδικά το 1o σετ το οποίο κράτησε 1 ώρα και 10 λεπτά, έκλεισε 6-4 για την Smirnova.

Η Καλογεροπούλου είχε ευκαιρίες μέσα στο σετ έχοντας 3 game στα οποία προηγήθηκε με 40-15 αλλά δεν κατάφερε να κλείσει απέναντι στην έμπειρη Smirnova που κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση.

Στο 2ο σετ η Smirnova απελευθερωμένη από την πίεση, ξέφυγε γρήγορα με 4-2 και στην συνέχεια έκλεισε το παιχνίδι με 6-4, 6-2.

Η τελική 5η θέση αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στην αθλήτρια, η οποία τα τελευταία χρόνια, έχει κατοχυρώσει μια αξιόλογη παρουσία στο παγκόσμιο τένις κωφών και ειδικότερα, όταν ανταγωνίζεται κόντρα σε χώρες με ισχυρή παράδοση και οργάνωση, όπως η Αγγλία,Γερμανία, Γαλλία, Ιαπωνία, Ινδία, Τσεχία, Σλοβακία, Αμερική, κ.α.

Το 2020 το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωφών γίνεται στο Αμβούργο της Γερμανίας και οι προκλήσεις συνεχίζονται για την Καλογεροπούλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected