Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο τρίτος προπονητής για τη φετινή σεζόν στο Κιλκισιακό, ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και οι τέσσερις αποχωρήσεις

Δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του ο Κιλκισιακός, που αντιμετωπίζει ουκ ολίγα θέματα στην καθημερινότητα του.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργο Σημαιοφορίδη, ο οποίος δεν πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο με τον Πανδραμαϊκό, νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Αβραμίδης, που πέρσι διετέλεσε στον πάγκο του Μακεδονικού και παλαιότερα στον Μελιτέα Μελίτης.

Αυτός θα είναι ουσιαστικά ο τρίτος προπονητής του Κιλκισιακού, μετά τους Ηλία Στογιάννη και Γιώργο Σημαιοφορίδη.

Παράλληλα, η διοίκηση των “βυσσινί” ανακοίνωσε την αποδέσμευση των Θεόφιλου Ερμείδη, Σταύρου Βαταμίδη, Στράτου Λαμπόγλου και Γιώργου Καπαγιαννίδη, ενώ λίγη ώρα πριν επήλθε και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Κιλκίς, μετά την ήττα 2-0 από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Αναλυτικά :

“Την ήτττα με 2-0 γνώρισε ο Κιλκισιακός σήμερα στην αναμέτρηση της προημιτελικης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς από τον ΠΑΟΚ Κρηστωνης και έτσι έμεινε εκτός από το θεσμό του κυπέλλου.

Ο Γιώργος Αβραμίδης πήρε μιας πρώτη γεύση από το υλικό τις ομάδας (ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μία μέρα πριν την αναμέτρηση) και τις επόμενες μέρες θα προετοιμάσει την ομάδα για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ορφέα Ξάνθης το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Επίσης ανακοινώνει την έναρξη τις συνεργασίας του με τους παρακάτω ποδοσφαιριστες Ερμειδης Θεόφιλος (αμυντικός), Βαταμιδης Σταύρος (μέσος) και Λαμπογλου Ευστράτιος (επιθετικός)
Επίσης παρελθόν από το δυναμικό τις ομάδας αποτελεί ο Γιώργος Καπαγιαννιδης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected