Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αιολικός

Το γκολ του Γιώργου Σοφιάνη στο 14ο λεπτό ήταν αρκετό για τον Αιολικό ώστε να πάρει την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Νίκη Βόλου.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Απόλλωνα Σμύρνης, ένα ματς που αναμένεται να οριστεί σύντομα από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό. Ο Μπουρούς εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, το σουτ δεν ήταν γεμάτο με αποτέλεσμα να φτάσει χωρίς δύναμη στον Σοφιάνη μέσα στην περιοχή, με τον παίκτη του Αιολικού να πιάνει στον ύπνο την άμυνα των “φιλοξενούμενων”.

Στο διάστημα 23′-25′ η Νίκη έφτασε κοντά στο γκολ με Τσιώλη και Μητσάκο, ενώ στι 31′ ο σκόρερ Σοφιάνης τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Τσομπανέλλη.

Στο 40′ ο Μασκουνιάν ανεκόπη την τελευταία στιγμή από τον Κρητικό, πριν γίνει απειλητικός για την εστία του Αιολικού ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ήταν η σειρά του Ιορδανίδη να βρεθεί κοντά στην ισοφάριση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μπουρούς έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του Αιολικού ενώ στο 63′ ο Μασκουνιάν από θέση τετ α τετ δεν νίκησε τον Σφύρλα που απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του.

Στο 81′ ο Καπός βρέθηκε με τη σειρά του σε θέση τετ α τετ, αλλά και πάλι ο Σφύρλας είπε “όχι”, όπως επίσης και δύο λεπτά αργότερα με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

 

Συνθέσεις

Αιολικός : Σφύρλας, Αγριμάκης, Παρέλλης (85′ Αντωνάκας), Κρητικός, Μπάρκας, Σπόλιαριτς (69′ Αλαγιάννης), Παλαμουτσής, Κατσίκης, Τσιπάς, Μπουρούς, Σοφιάνης (31′ Τσομπανέλλης).

Νίκη Βόλου : Παπαδόπουλος, Παγώνης, Κυριακίδης Σ., Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Καμπαγέρο, Μπιτσάκος (61′ Ντομίγκεθ), Τσιώλης, Ιορδανίδης (61′ Κρουθ), Μασκουνιάν, Καπός

*Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected