Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρεμιέρα στην Α2 με μεγάλα ονόματα!

Δυνατό αναμένεται το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών στον Νότιο όμιλο, με τη συμμετοχή πολλών ιστορικών σωματείων του αθλήματος, που σκοπό έχουν να πρωταγωνιστήσουν και να κερδίσουν μία θέση στη μεγάλη κατηγορία.

Την αυλαία ανοίγουν Πανιώνιος και Ακαδημία των Σπορ από το γήπεδο του Πανελληνίου το Σάββατο στις 15:00 μ.μ..

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, οι συμμετοχές για τη σεζόν 2019/20 είναι 10, με τις ομάδες του Πανιωνίου και Αθηναϊκού να παίρνουν θέση την τελευταία στιγμή, μετά την αποχώρηση του Καματερού και Ιδομενέα.

1η αγωνιστική (Σάββατο 19/10)

Πανιώνιος – Ακαδημία των Σπορ
Ο πρώτος αγώνας για τον Νότιο όμιλο της Α2 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πανελληνίου στις 15:00, ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ακαδημία των Σπορ. Απώλεια για τους «κυανέρυθρους» θα αποτελέσει ο Λέκκας, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Η ομάδα της Πάτρας έχει διαμορφώσει ένα πιο συγκροτημένο ρόστερ, καθώς ο Πανιώνιος βρέθηκε προ «εκπλήξεως» και δεν είχε τη δυνατότητα για πολλές καινούριες προσθήκες.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Φωκίτης – Φωτακίδης

Ηλυσιακός – Ποσειδών Λουτρακίου
Επόμενος αγώνας ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στις 16:30, στο γήπεδο των Ιλισίων. Η ομάδα του Λουτρακίου διαθέτει σε γενικές γραμμές το ίδιο ρόστερ με πέρυσι, εκτός από δύο νέες προσθήκες. Θα προσπαθήσει να κατακτήσει μία από τις 4 πρώτες θέσεις, όπως στόχευε και την προηγούμενη σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, ο Ηλυσιακός ανέβηκε φέτος στην κατηγορία και σε συνδυασμό με την έδρα θα παλέψει για να δείξει τις δυνατότητές του.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Χαραλαμπίδης – Μπράμου

Αθηναϊκός – Πανελλήνιος 
Στις 18:00 στο κλειστό Βύρωνα θα λάβει χώρα ο αγώνας μεταξύ του Αθηναϊκού και του Πανελληνίου. Η επιστροφή στην κατηγορία για τον Αθηναϊκό και η στελέχωση της ομάδας από νέους αθλητές και καινούργια μεταγραφικά στοιχεία αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματα που θα αξιοποιήσει η ιστορική ομάδα του Βύρωνα. Παράλληλα, η ομάδα του Πανελληνίου που έχει στην κατοχή της 2 νταμπλ, 5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα, έρχεται από μία πολύ καλή σεζόν και διαθέτει μία σταθερή βάση στο ρόστερ της και καλύτερη ομοιογένεια.

Για την ιστορία, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τον τίτλο το 2006, με τον Πανελλήνιο να κατακτά τελικά το πρωτάθλημα με 2-1 νίκες μέσα στον Βύρωνα.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Βήτας- Σκλαβενίτης

ΟΦΝΙ- Σαλαμίνα
Στις 16:30 την Κυριακή η Νέα Ιωνία θα υποδεχτεί την HC Σαλαμίνα για την 1η αγωνιστική της Α2. Οι γηπεδούχοι αποτελούν μια σταθερή αξία στην κατηγορία με πολύ καλούς και έμπειρους αθλητές. Η ομάδα της Σαλαμίνας αποτελεί τη συνέχεια του Τελαμώνα κι έχοντας στο ρόστερ της παίκτες με σπουδαία καριέρα στο άθλημα θα προσπαθήσει να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία και να κάνει τη δική της καλή πορεία.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Ζήσης- Λεφάκης

Βριλήσσια – Νηρέας
Ντέρμπι αναμένεται την Κυριακή στις 17:20 ανάμεσα στα Βριλήσσια και τον Νηρέα. Τα Βριλήσσια είναι μια ομάδα έμπειρη, σταθερή δύναμη στην Α2 που διαθέτει στην κατοχή της ένα νταμπλ (1996) καθώς και το κύπελλο του 2011. Από την άλλη πλευρά ο Νηρέας μπαίνει δυναμικά στο πρωτάθλημα με πολύ ποιοτικούς παίκτες και με τη μεγάλη προσθήκη του Σάσα Ζιβούλοβιτς στη θέση του τεχνικού.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Συρεπίσιος- Μερτινιάν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected