Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Έξι ματς σήμερα για την 4η αγωνιστική της Basket League, ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ vs ΠΑΟ

H Basket League επανέρχεται στο προσκήνιο προσφέροντας το κυρίως… πιάτο των αναμετρήσεων σήμερα (19/10) της 4ης αγωνιστική του πρωταθλήματος με την αναμέτρηση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει από πλευράς ονομάτων.

Η 4η αγωνιστική της Basket League αρχίζει σήμερα με την διεξαγωγή έξι αγώνων με το πρόγραμμα να ανοίγει με τέσσερις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν την ίδια ώρα (15:45). Συγκεκριμένα, ο Πανιώνιος με τον Γιώργο Σκαραφίγκα στον πάγκο θα αντιμετωπίσει το επίσης το κακό στην αρχή της σεζόν Ρέθυμνο με τον νικητή του αγώνα να παίρνει βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης θα υποδεχθεί των Ιωνικό με τις δύο ομάδες να έχουν το ίδιο ρεκόρ (1-2), όμως τους «κίτρινους» να προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες. Ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται τον Κολοσσός Ρόδου όντας το απόλυτο φαβορί απέναντι στους νησιώτες.

Επιπλέον, την ίδια ώρα, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Λάρισα εκτός έδρας με στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πέτυχαν την πρώτη νίκη στην ιστορία τους την προηγούμενη αγωνιστική και έρχονται με ανεβασμένο ηθικό μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα (νίκη απέναντι στην Δάφνη).

Δύο μεγάλα ματς, ολοκληρώνουν την σημερινή αγωνιστική ημέρα με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ το Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου θα τον υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας:

15.45 Προμηθέας – Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤSports)

15.45 Άρης – Ιωνικός (ΕΡΤSports)

15.45 Λάρισα – Ηρακλής (ΕΡΤSports)

15.45 Πανιώνιος – Ρέθυμνο (ΕΡΤSports)

17.00 ΑΕΚ – Περιστέρι (CosmoteSport4)

17.30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (ΕΡΤSport)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected