Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γκέλα πριν τον Ολυμπιακό για τη Μπάγερν (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου υπέστη δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών στην Bundesliga, με τον Φιμπόγκανσον να χαρίζει το βαθμό της ισοπαλίας στην Άουγκσμπουργκ στις καθυστερήσεις (2-2).

Οι Βαυαροί, τρεις μέρες πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό για την όγδοη αγωνιστική της Bundesliga, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας και υπέστησαν την δεύτερη συνεχόμενη «γκέλα» στο πρωτάθλημα.

Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Νίκο Κόβατς, που είδαν τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ στο πρώτο λεπτό με τον Ρίχτερ. Στο 13′ μάλιστα ο τεχνικός των φιλοξενούμενων είδε τον Νίκλας Ζίλε να τραυματίζεται, με τον Γερμανό στόπερ να χάνει κατά πάσα πιθανότητα το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Η Μπάγερν όμως δεν έδειχνε να επηρεάζεται και ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος συνεχίζει να πραγματοποιεί εξωπραγματική χρονιά (12 γκολ στην Bundesliga).

Το ημίχρονο τελείωσε 1-1 με τον Γκνάμπρι να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους από ασίστ του Κουτίνιο στις αρχές του δεύτερου μέρους (49′). Οι Βαυαροί έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τους Κομάν και Γκνάμπρι, προκειμένου να «καθαρίσουν» το ματς, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στις καθυστερήσεις λοιπόν ήρθε η τιμωρία. Ο Φιμπόγκανσον έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ, μετά το γύρισμα του Κόρδοβα από αριστερά, στη συνεργασία των δύο αλλαγών της Άουγκσμπουργκ, λυτρώνοντας την ομάδα τους.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για τους φιλοξενούμενους μετά την ήττα από την Χόφενχαϊμ, χάνοντας την ευκαιρία να περάσουν στην πρώτη θέση.

Συνθέσεις

Άουγκσμπουργκ (Μάρτιν Σμιντ): Κούμπεκ, Λίχσταϊνερ, Γιέβνται, Μαξ, Ουντουοκάι, Οξφορντ (63′ Γιένσεν), Μόραβεκ, Κεντίρα, Νίντερλεχλερ (68′ Φινμπόγκασον), Ρίχτερ (82′ Κόρδοβα), Βάργας

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Ζίλε (12′ Αλάμπα), Κίμιχ, Ερναντές, Παβάρ, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο, Κουτίνιο (80′ Μίλερ), Γκνάμπρι (86′ Γκορέτσκα), Κομάν, Λεβαντόφσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected