Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Νέο έπος από την Εθνική μας, απέκλεισε και την Αγγλία!

Μεγάλη πρόκριση για την Εθνική 6×6 στα ημιτελικά του Socca World Cup! Η Ελλάδα, επικράτησε σε ένα τρομερό ματς της Αγγλίας 4-3 με γκολ του Θανασάι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η Ελλάδα βρίσκεται στα ημιτελικά του Socca World Cup που φιλοξενεί το Ρέθυμνο! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επικράτησε σε ένα απίθανο ματς της Αγγλίας 4-3 και πήρε το εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Αγγλία άνοιξε το σκορ με τον ΜακΝτόναλντ μόλις στο 1′, με την Ελλάδα να ισοφαρίζει με την έναρξη της επανάληψης με τον Στάμο. Ένα λεπτό αργότερα, ο Σάμουελς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική μας ομάδα, η οποία στο 28′ έδειχνε να… καθαρίζει το ματς, με το 3-1 του Παυλόπουλου.

Οι Άγγλοι όμως βρήκαν ένα γρήγορο γκολ στο 29′ με τον Τσανγκ, μείωσαν σε 3-2 και στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3 με τον Στέρλινγκ. Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα έχουμε έξτρα χρόνο στο παιχνίδι, ο Θανασάι με ένα πολύ ωραίο σουτ έκανε το 4-3 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας τη μεγάλη νίκη και πρόκριση στην Εθνική ομάδα!

Η Ελλάδα στον ημιτελικό της Κυριακής (14:00), θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ρωσία – Ουγγαρία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected