Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απίστευτο! Επενέβη σε αθλητή που γύρισε η γλώσσα του και ενώ έπαθε ακριβώς το ίδιο έξι χρόνια πριν, την ίδια μέρα!

Σκηνή-σοκ που κανείς δεν θέλει να ζήσει ποτέ, σημειώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Γαλατσίου για τον αγώνα ΠΑΣ Γαλάτσι- Αστέρας Εξαρχείων για την ΕΠΣ Αθηνών.

Όπως αναφέρει το fotisnewsmatch, στο 80ο λεπτό της συνάντησης, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του Αστέρα, Παναγιώτης Μάκος συγκρούστηκε με αντίπαλο στον αέρα και έπεσε με δύναμη στο έδαφος, με αποτέλεσμα να του “γυρίσει” η γλώσσα.

Όλοι πάγωσαν, όμως ο γκολκίπερ του Γαλατσίου, Γιάννης Φραγκουλόπουλος (φωτ) κράτησε την ψυχραιμία του και με τις κατάλληλες κινήσεις κατάφερε ουσιαστικά να κρατήσει ζωντανό τον ποδοσφαιριστή, μέχρι να γίνει η παροχή των πρώτων βοηθειών από τον γιατρό του αγώνα.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η βοήθεια των παραγόντων του Γαλατσίου, κ.κ. Παπαδόπουλου και Ξυδού, αλλά και του πατέρα του Φραγκουλόπουλου, που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως ο Γιάννης Φραγκουλόπουλος, που ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στη σωτηρία του παιδιού, είχε πάθει ακριβώς το ίδιο στις 19 Οκτωβρίου του 2013, δηλαδή ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια ημερομηνία που έγινε το περιστατικό του Σαββάτου!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected