Κατηγορίες
Super League 1

Scouter της Μαρσέιγ στο ΟΦΗ-Ξάνθη! Για ποιον (ποιους) άραγε;

Στις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ» θα βρεθεί απεσταλμένος σκάουτερ της Μαρσέιγ για να παρακολουθήσει το ματς του ΟΦΗ ανάμεσα στην Ξάνθη (26/10, 17:15).

Η εκπληκτική πορεία του ΟΦΗ στο τρέχον πρωτάθλημα δεν έχει κλέψει μόνο τις εντός συνόρων εντυπώσεις. Το άκρως θετικό ξεκίνημα και κυρίως το ποδοσφαιρικό και οργανωτικό μοντέλο που εφαρμόζουν οι Κρητικοί δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ακολουθεί πρότυπα ομάδων του εξωτερικού.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η δουλειά που γίνεται φέτος μέχρι στιγμής έπιασε τα «ραντάρ» ενός ιστορικού συλλόγου και μεγάλου brand-name, αυτού της Μαρσέιγ. Ο γαλλικός σύλλογος, μάλιστα, πρόκειται να αποστείλει έναν από τους σκάουτερς του στα ευρωπαϊκά γήπεδα προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το «φαινόμενο» ΟΦΗ, το προσεχές Σάββατο στο ματς με αντίπαλο την Ξάνθη (26/10, 17:15). Φυσικά, ο αγώνας κόντρα στους εξίσου εντυπωσιακούς Ακρίτες κάνει ακόμα πιο συμβολική την επιλογή των Μασσαλών να ορίσουν απεσταλμένο στο εν λόγω παιχνίδι, προκειμένου να διαπιστώσουν εξ ιδίοις όμμασι τις δύο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Superleague 1, χωρίς να είναι γνωστό αν ο σύλλογος της Ligue 1 έχει συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών στο «scouting notebook» του.