Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τιτάνια προσπάθεια του Ολυμπιακού, η ποιότητα της Μπάγερν όμως αναμφισβήτητη

Μια μεγάλη μάχη στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, κόντρα στον ενθουσιώδη Ολυμπιακό και την κραταιά Μπάγερν. Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα, αλλά η μεγάλη ποιότητα των Γερμανών έγειρε την πλάστιγγα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τον Ελ Αραμπί στο 23′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μασούρα, βάζοντας «φωτιά» στο Καραϊσκάκης, με τον Λεβαντόφσκι να ισοφαρίζει με άπιαστο σουτ στο 35′ φέρνοντας το παιχνίδι στην ισοπαλία στα πρώτα 45′ του αγώνα.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-2 στο 60′ μετά από κόρνερ και ολιγωρία στην άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ ο Τολισό με καταπληκτικό πλασέ έκανε το 1-3 στο 75′ δείχνοντας ότι η Μπάγερν «κλειδώνει» το παιχνίδι.

Ο Γκιγιέρμε μείωσε άμεσα (79′) μετά από σουτ του Γκιγιέρμε και κόντρα, κάνοντας έτσι το 2-3, με 10 λεπτά μπροστά του και δείχνοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει την ευκαιρία για το «Χ» χωρίς να προσπαθήσει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός πίεσε την Μπάγερν με φουλ επιθετικό σχήμα στα τελευταία λεπτά, κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ στις καθυστερήσεις, ενώ αποθεώθηκαν στη λήξη του αγώνα από τους οπαδούς της ομάδας τους για την εικόνα που έδειξαν και στα 94′ του παιχνιδιού.

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέντο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (68’ Λοβέρα), Καμαρά (88’ Ρατζέλοβιτς), Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας (79’ Γκερέρο), Ελ Αραμπί

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Παβάρ, Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ (46’ Τολισό), Λεβαντόφσκι, Κουτίνιο, Ερνάντες (59’ Μπόατενγκ), Γκνάμπρι, Μίλερ (86’ Πέρισιτς), Αλάμπα, Κίμιχ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected