Παιδικό Ημαθίας

Τροποποίηση προκήρυξης για το Παιδικό Πρωτάθλημα 2019/2020 από την ΕΠΣ Ημαθίας

Την τροποποιημένη προκήρυξη για το Παιδικό Πρωτάθλημα 2019/2020, όσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ημαθίας.

Σύμφωνα με αυτή, μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας των δύο ομίλων του πρωταθλήματος, οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 1η μέχρι και την 6η της βαθμολογίας καθενός από τους δύο ομίλους προκρίνονται στη διαδικασία των play off.

Το σύστημα διεξαγωγής των play off :

Α Φάση
1. Α3-Β6
2. Β4-Α5
3. Β3-Α6
4. Α4-Β5

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 1η μέχρι και τη 2η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο καθενός από τους δύο ομίλους προκρίνονται χωρίς αγώνες στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι αγώνες της Α΄ Φάσης των play off είναι διπλοί (εντός και εκτός έδρας), με τη δεύτερη αναμέτρηση να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Στους αγώνες αυτούς δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος.

Β Φάση
1. Α1-Νικητής Ζευγαριού 2 Α΄ Φάσης (Β4-Α5)
2. Β2-Νικητής Ζευγαριού 1 Α΄ Φάσης (Α3-Β6)
3. Β1-Νικητής Ζευγαριού 4 Α΄ Φάσης (Α4-Β5)
4. Α2-Νικητής Ζευγαριού 3 Α΄ Φάσης (Β3-Α6)

Οι αγώνες της Β Φάσης των play off είναι διπλοί (εντός και εκτός έδρας), με τη δεύτερη αναμέτρηση να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Στους αγώνες αυτούς δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος.

Γ Φάση

Ημιτελικά
Νικητής Ζευγαριού 1 Β΄ Φάσης-Νικητής Ζευγαριού 2 Β΄ Φάσης
Νικητής Ζευγαριού 3 Β΄ Φάσης-Νικητής Ζευγαριού 4 Β΄ Φάσης

Τελικά
Νικητές Ημιτελικών (Μεγάλος Τελικός)
Ηττημένοι Ημιτελικών (Μικρός Τελικός)

Οι αγώνες της Γ Φάσης των play off (Ημιτελικά-Τελικά) είναι μονοί και θα διεξαχθούν στο Ενωσιακό Γήπεδο των Παλατιτσίων.

Η Τροποποίησης της προκήρυξης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected