Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αποτυχημένος στον Απόλλωνα Σμύρνης, “τρένο” με τη Λίντσερ στην Ευρώπη!

Απίθανα πράγματα για την Λίντσερ του Βαλεριέν Ισμαέλ, ο οποίος ενώ είχε αποχωρήσει με την στάμπα του αποτυχημένου μετά την 1η αγωνιστική της περυσινής Super League, οδηγεί την Λίντσερ στο καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η παρουσία του Βαλεριέν Ισμαέλ στον Απόλλωνα Σμύρνης κρίθηκε ανεπιτυχής, με τον Γάλλο τεχνικό να πληρώνει το μάρμαρο για την εικόνα της ελληνικής ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά και στην πρεμιέρα του περυσινού πρωταθλήματος όπου ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΛ.

Ο 44χρονος προπονητής, ο οποίος μόνο τυχαίος δεν θεωρείται, λίγους μήνες αργότερα πήρε την δική του εκδίκηση.

Συγκεκριμένα στις 27 Μαϊου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της αυστριακής Λίντσερ έχοντας καταφέρει να ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο.

Με τον Ισμαέλ στον πάγκο, η Λίντσερ έφτασε μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League, μένοντας τελικά «εκτός νυμφώνος» στα play-off από την Κλαμπ Μπριζ! Αυτό ήταν μόνο αρχή καθώς η Λίντσερ στο αυστριακό πρωτάθλημα μετά το πέρας 11 αγωνιστικών έχει υποστεί μόλις μια ήττα (8-2-1) ευρισκόμενη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς λιγότερους σε σχέση με την Σάλτσμπουργκ. Χάιλαϊτ η τελευταία «υπερηχητική» εμφάνιση που συνοδέυθηκε από το εμφατικό 7-2 επί της Μάτερσμπουργκ!

Παράλληλα στους ομίλους του Europa League σε τρία ματς, έχει πετύχει μια νίκη επί της Ρόζενμποργκ (1-0), ηττήθηκε δύσκολα στη Λισαβόνα από την Σπόρτινγκ (2-1), ενώ χθες (24/10) απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο Αϊντχόφεν από την PSV.

Αν μη τι άλλο αποτελέσματα που δεν περνούν απαρατήρητα με τον Ισμαέλ να ανεβάζει και πάλι τις προπονητικές μετοχές του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected