Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Δράση στην Α Ερασιτεχνική το Σαββατοκύριακο, ένα εξ αναβολής στη Β

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου έχει επηρεάσει το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων στην ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς η δράση επικεντρώνεται αποκλειστικά στην Α Ερασιτεχνική.

Η Β κατηγορία αλλά και τα πρωταθλήματα Υποδομών αναβάλλονται για μία εβδομάδα (μοναδική εξαίρεση το εξ αναβολής ΑΟ Μαρίνας – ΠΑΣ Λευκαδίων δείτε ΕΔΩ), ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο κάνει σέντρα και το πρωτάθλημα της Γ Ερασιτεχνικής.

Όσον αφορά τη “μεγάλη” κατηγορία, τα ματς που ξεχωρίζουν είναι αυτά σε Αγία Μαρίνα (ο Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος) και Σταυρό (στο γειτονικό ντέρμπι της Θύελλας με το Μακροχώρι), ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Φίλιππο Μελίκης και τον Ολυμπιακό Νάουσας, δύο ομάδες που από τα πρώτα δείγματα στη σεζόν, θα δώσουν τη μάχη τους για την παραμονή.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Αλεξάνδρεια τον Αχιλλέα Νάουσας ενώ εντός έδρας αγωνίζεται ο δεύτερος της βαθμολογίας, ΓΑΣ Ροδοχωρίου που υποδέχεται την ΑΕ Χαρίεσσας.

Στο ΔΑΚ Νάουσας, ο τοπικός ΦΑΣ θα αναμετρηθεί με τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και φέτος Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ στην Κουλούρα ο ΠΑΟ θα κοντραριστεί με τον φορμαρισμένο ΓΑΣ Κοπανού.

Τέλος στον Τριπόταμο, ο Αστέρας ψάχνει…γιατρειά μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην ουραγό ΑΕΠ Βέροιας.

Αναλυτικά :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Χαρίεσσας
Αστέρας Τριποτάμου – ΑΕΠ Βέροιας
Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας – Αγρ.Αστ.Πλατέος
ΦΑΣ Νάουσα – Άρης Παλαιοχωρίου
Θύελλα Σταυρού – Μακροχώρι
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας
ΠΑΟ Κουλούρας – ΓΑΣ Κοπανού
Φίλιππος Μελίκης – Ολυμπιακός Νάουσας

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected