Κατηγορίες
Super League 1

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος στο gazzetta.gr : “Πες με αφελή, αλλά σε αυτό που θέλω να κάνω δεν είναι η προτεραιότητα μου”

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος στην εξομολόγηση της ζωής του στο gazzetta.gr συγκλονίζει για την απόφαση του να ρίξει μαύρη πέτρα στο ποδόσφαιρο στα 19 του! «Ο ΠΑΟΚ δεν προσπάθησε να με μεταπείσει. Δεν μου έμεινε τίποτα από το ποδόσφαιρο. Να στραφούν οι νέοι στα γράμματα».

Η ελευθερία και η υγεία μοιάζουν με το οξυγόνο. Αισθάνεσαι την αξία τους όταν λείπουν.

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος εδώ και αρκετό καιρό ασφυκτιούσε στη ζούγκλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αισθανόταν δέσμιος των προπονητών του και των παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ακολουθώντας καθημερινά ένα πρόγραμμα που δεν το εξέφραζε πλέον ούτε στο ελάχιστο.

Το τοξικό περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου επέτεινε την επιθυμία του για άμεση αποχώρηση προκειμένου να εξιλεωθεί και να… ζήσει!

Η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ μπορεί να αποτελούσε όνειρο ζωής για χιλιάδες συνομήλικους του, όμως για τον νεαρό αμυντικό μέσο από την Βέροια ουσιαστικά επισφράγισε την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Μελιόπουλος στα 17 του θεωρούνταν ήδη τεράστιο και ατόφιο ταλέντο. Οι ειδικοί έκαναν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που θα άφηνε εποχή. Κατά πολλούς ήταν ο κορυφαίος στην ηλικία του.

Μέσα σε μια διετία κατέγραψε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Ξάνθης και έγινε ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Super League που είναι γεννημένος στον 21ο αιώνα (22 Μαρτίου 2000), ενώ αγωνίστηκε με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Η περίπτωση του ιδιότυπη, σπάνια. Παραπέμπει ίσως σε εκείνη του Πάρη Γεωργακόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση πάνω στην ποδοσφαιρική του ακμή στον Παναθηναϊκό σε ηλικία 27 ετών.

η συνέχεια ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected