Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Pregame report από τον ΑΠΟ Αταλάντη : Η απουσία του Σίδερη και οι τρεις επιστροφές

Δύο 24ωρα πριν το παιχνίδι κόντρα στον ΓΣ Αλμυρού, ο ΑΠΟ Αταλάντη αναφέρθηκε στις επιστροφές και απουσίες του προπονητή, Μάκη Ζαχαρόπουλου.

Αναλυτικά :

“Με μόνη απουσία αυτή του Σίδερη που δεν έχει ξεπεράσει την ενόχληση στον αστράγαλο, κατά τα άλλα ευχάριστα είναι τα νέα για την ομάδα μας, με επιστροφές ποδοσφαιριστών, με τον Χαϊκάλη να ξεπερνά την ενόχληση στο δικέφαλο και να ακολουθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων από την αρχή της εβδομάδας δείχνοντας ότι θα είναι έτοιμος για τον σημαντικό ματς της Κυριακής με τον Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ.

Από εκεί και πέρα μετά από απουσία αρκετών αγωνιστικών επέστρεψε και ο Αργυρίου, που ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του, ο οποίος πήρε και λεπτά συμμετοχής στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι του κυπέλλου Φθιώτιδας την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό Λαμίας όπως και κάποιοι ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια.

Στη διάθεση του προπονητή Μάκη Ζαχαρόπουλου θα είναι και οι στρατεύσιμοι Αντωνίου & Αντωνόπουλος που αποτελούν σημαντικά γρανάζια της λειτουργίας της ομάδας, αλλά και ο Μακρόπουλος που εξέτισε την ποινή του από την προηγούμενη αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Οι διοικούντες της ομάδος κινούνται και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, σε συγκεκριμένη θέση στην οποία φαίνεται να χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ.

Στόχος όλων, παιχτών, προπονητών και Δ.Σ. είναι να επιστρέψει ο σύλλογος στα θετικά αποτελέσματα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected