Κατηγορίες
Αθλήματα

Δεύτερη θέση στο διπλό για την εξαιρετική Γραμματικοπούλου

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Jaimee Fourlis έφτασαν μέχρι τον τελικό στο δυνατό τουρνουά Mercer Tennis Classic που ανήκει στην κατηγορία των 80.000 δολαρίων, αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες τον τίτλο από τις Usue Maitane Arconada και Caroline Dolehide.

Πολύ κοντά σε έναν μεγάλο τίτλο στα διπλά ήταν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Ελληνοαυστραλή Jaimee Fourlis, οι οποίες όμως “λύγισαν” τελικά στον σημερινό τελικό του τουρνουά των 80.000 δολαρίων του Macon στη Tζόρτζια, από τις Arconada και Dolehide, με 6-7 (2), 6-2, 10-8.

Όπως αναφέρει το tennisnews. οι Γραμματικοπούλου και Fourlis έκαναν ένα πολύ εντυπωσιακό δεύτερο μισό στο 1ο σετ, στο οποίο επέστρεψαν από το 1-5 και προηγήθηκαν με 6-5, για να το κατακτήσουν τελικά στο tie-break, όπου επικράτησαν με 7-2.

Παρόλα αυτά οι Arconada και Dolehide δεν πτοήθηκαν, ξεκινώντας το ίδιο δυνατά και το 2ο σετ. Προηγήθηκαν ξανά με 4-0 και με 5-1, αλλά αυτή τη φορά το έκλεισαν στα 8 game και έστειλαν τον τελικό σε super tie-break, όπου ανέτρεψαν το 5-7, κερδίζοντας τους 5 από τους 6 τελευταίους πόντους του παιχνιδιού.

Σε κάθε περίπτωση ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια για τη Γραμματικοπούλου και τη Fourlis. Η Γραμματικοπούλου δεν έχει κερδίσει ποτέ μεγαλύτερο τίτλο από την κατηγορία των 25.000 δολαρίων σε μονά ή διπλά, ούτε και η Fourlis.

Αυτή την εβδομάδα στο Macon κατάφεραν να κερδίσουν τις Emerald Able και Epiphany B. Turner με 6-4, 6-2, τις κορυφαίες του ταμπλό, Johanna Larsson και Mandy Minella, με 6-1, 7-6 (6), καθώς και τις Alexandra Mueller και Sophia Whittle, με 6-3, 5-7, 10-8.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected