Κατηγορίες
Αθλήματα

Φιλική νίκη στην Έδεσσα για την Εθνική Εφήβων

Με πάθος και αγωνιστική διάθεση, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα στο κλειστό της Έδεσσας, απέναντι σε μία ομάδα που το καλοκαίρι θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας.

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες ήταν άστοχες, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο και το Ισραήλ μπήκε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος (10-11).

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν εντελώς διαφορετική. Η Εθνική πήρε το προβάδισμα με το ξεκίνημα του τριανταλέπτου και μάλιστα σε ένα σημείο που είχε μείνει με τέσσερις παίκτες γηπέδου και το κράτησε έως το τέλος του αγώνα, με τους Κοτσιώνη, Παπάζογλου και Παπαγιάννη να δίνουν επιθετικές λύσεις και έφτασε στη νίκη με 30-27.

Απόντες για την Εθνική ήταν ο Σωτήρης Σαράφης, που τραυματίστηκε στο δείκτη του αριστερού χεριού στην προπόνηση της Παρασκευής, όπως και ο Γιάννης Βασιλείου, που τραυματίστηκε στον αντίχειρα.

Ελλάδα και Ισραήλ θα δώσουν το μεσημέρι της Κυριακής, στις 12:00 τον δεύτερο φιλικό αγώνα τους, με τον οποίο ολοκληρώνεται το καμπ της Εθνικής εφήβων στην Έδεσσα.

Ελλάδα (Γεωργιάδης): Μπαμπατζανίδης, Στανκίδης, Δάιος, Γιορανίδης, Γερουλάνος, Αναστασίου, Κοτσιώνης 10, Σκούφας Τόσκας, Παπαγιάννης 5, Αλεξανδρίδης, Στάθης, Γ. Βασιλείου 3, Τζωρτζίνης 1, Κοβάνης, Παπάζογλου 9, Δικαιούλιας 3, Παγιάτης.

Ισραήλ: Μπούμπνικ, Πέλεντ, Λίμπγκοτ, Αζριέτ 7, Καρμόν, Μπεν Γιακού, Γιαρίμιμ, Μπατίτο, Λεβί 5, Σλμα 2, Σαραμπί, Μαμάμ 5, Λειμπόν 1, Σούλμαν 2, Νταν 2, Κοέν 3.

Διαιτητές: Τομίδης – Γρηγοριάδης. Δίλεπτα: 5-3. Πέναλτι: 3/3 – 5/6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected