Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ούτε το Ύπατο στάθηκε εμπόδιο για την εντυπωσιακή Ρόδο!

Την πέμπτη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ρόδος η οποία επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο με 1–0 του ΑΟ Υπάτου και έφθασε αισίως τους 16 βαθμούς στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Τα «ελάφια» είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα τέρματα για να φθάσουν σε μια πιο άνετη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μια καλοδουλεμένη ομάδα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τη Ρόδο. Λόγω όμως του ότι το σκορ ήταν ρευστό, η αγωνία ήταν έκδηλη ειδικά προς το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι «πράσινοι» σε κάποιο σημείο εκνευρίστηκαν και από τα σφυρίγματα του διαιτητή Ντάουλα ο οποίος υπέπεσε σε λάθη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Η νέα νίκη δίνει ακόμα πιο καλή ψυχολογία στα «ελάφια» που συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου.

το φιλμ του αγώνα στο news12

Συνθέσεις

ΑΣ Ρόδου : Τζήμας, Κανταρτζής, Σουλάϊ, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Μισέλ, Δελαπόρτας (71’ Βουργουτζής), Μπίσα (77΄Ραχήμ), Κλιγγόπουλος, Γιόνδης (65΄ Χατζησάββας), Μπουντόπουλος

ΑΟ Υπάτου : Κραβαρίτης, Δέδες, Οικονομόπουλος, Ρούσσης, Παπαχαραλάμπους (21’ Σπηλιώτης), Γκούμας, Ταυταρίδης (75’ Νικολόπουλος), Μίλς (64’ Βομβανά), Καράϊ, Σαχσανίδης (77’ Καλογεράκης), Ποτουρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected