Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Αταλάντα “έριξε” 7 στην Ουντινέζε! (vid)

Οι Μπεργκαμάσκι διέσυραν την Ουντινέζε (7-1) και είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή, την ώρα που η Νάπολι έχανε την ευκαιρία να πλησιάσει (1-1 με ΣΠΑΛ). 

Οι ισοπαλίες των Γιουβέντους και Ιντερ το Σάββατο, έδιναν την ευκαιρία στους διώκτες να πλησιάσουν. Βασικά το μυαλό όλων, όταν λέμε “διώκτες”, πάει στη Νάπολι, αλλά σιγά-σιγά θα πρέπει να λογίζεται και η Αταλάντα, η οποία συνεχίζει το ίδιο -και περισσότερο- εντυπωσιακά όπως πέρυσι.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, υποδεχόμενη την Ουντινέζε, η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11ο λεπτό από το γκολ του Οκάκα (ο οποίος έκλεψε από τον Κίερ, μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε), αλλά η συνέχεια ήταν τρομακτική: 1-1 από τον Ιλιτσιτς στο 21′, 2-1 από το πέναλτι του Μουριέλ (αποβλήθηκε ο Οπόκου) στο 35′, 3-1 από τον Ιλιτσιτς στο 43′, 4-1 από τον Μουριέλ στο 47′, 5-1 από τον Πάσαλιτς στο 52′, 6-1 από το πέναλτι για το χατ-τρικ του Μουριέλ στο 75′, 7-1 από τον 17χρονο Τραορέ στο 83′! Και όσο γίνονταν όλα αυτά, η Αταλάντα είχε δοκάρι με τον Ιλιτσιτς και κάμποσες ευκαιρίες για να βάλει και… 10 γκολ!

Και κάπως έτσι, είναι στο -3 από τη Γιούβε και στο -2 από την Ιντερ, έχοντας βάλει 28 γκολ μετά τις πρώτες 9 αγωνιστικές!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected