Γενικά

Μεγάλη ανατροπή η Λίβερπουλ, μεγάλη η…δίψα για τίτλο! (vid)

Η Λίβερπουλ μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από το 1′ εξαιτίας γκολ του Κέιν, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και τελικά νίκησε με 2-1 την Τότεναμ χάρη σε γκολ των Χέντερσον (52′) και Σαλάχ (75′) στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Τότεναμ των χιλίων προβλημάτων… άγχωσε αρκετά τη Λίβερπουλ, αλλά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε τελικά μία σπουδαία και σημαντικότατη νίκη με 2-1 κόντρα στην Τότεναμ, κρατώντας τη διαφορά στους 6 βαθμούς από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το «Anfield» πάγωσε από τα πρώτα δευτερόλεπτα, με την Τότεναμ να βάζει γκολ με… περίεργο τρόπο. Ο Σον σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Λόβρεν, πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Χάρι Κέιν πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με κεφαλιά ψαράκι.

Συνθέσεις

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (77′ Μίλνερ), Σαλάχ (85′ Γκόμεζ), Μανέ, Φιρμίνο (93′ Οριγκί)

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γκασανίγα, Σάντσες, Οριέ (84′ Μόουρα), Αλντερβαϊρελντ, Ρόουζ, Σισοκό, Γουίνκς (63′ Ν’Ντομπελέ), Ερικσεν (88′ Λο Σέλσο), Ντέλε Αλι, Σον, Κέιν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected