Κατηγορίες
Football League

Πρώτο τρίποντο με “γεμάτη” εμφάνιση για τον Θεσπρωτό! (photos)

Δύο ποιοτικές ομάδες εμφανίστηκαν στο ολοκαίνουργιο χορτάρι του Σταδίου Ηγουμενίτσας, παρουσιάζοντας χορταστικό θέαμα στους φιλάθλους που σχεδόν γέμισαν τις εξέδρες.

Ο Θεσπρωτός όμως ήταν πολύ καλύτερος, φτάνοντας δίκαια στην πρώτη νίκη στη φετινή Football League. Πολλές οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τον Θεσπρωτό όμως να έχει τις περισσότερες, για να πετύχει ακόμα πιο πολλά τέρματα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρώτο 20λεπτο, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν πολύ δυνατά στο ματς, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 6′ ο Έππας επιχείρησε φαλτσαριστό σουτ, ο Κίναλης όμως απέκρουσε σε κόρνερ, στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή φάση στο 12΄ αλλά το διαγώνιο σουτ του Παπαδημητρίου πέρασε μόλις άουτ. Ο Θεσπρωτός απάντησε στις ευκαιρίες στο 17΄ έχοντας οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Νόνη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ντάλα Κόστα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία αφού μετά την επιτόπια ντρίμπλα του και το σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το δοκάρι του Βούρα. Ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε πάρα πολύ καλός σε όλο το α΄ημίχρονο, με τον Θεσπρωτό να έχει ακόμα μια τεράστια ευκαιρία για γκολ στο 44′. Ο Κολλάς έπιασε την κοντινή κεφαλιά, ο Βούρας όμως με εντυπωσιακή βουτιά στο παραθυράκι του, κράτησε το 0-0. Δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 45+2′ όταν ο Σερβιλάκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Νόνης έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, για το 1-0 του Θεσπρωτού.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά και στο β΄ ημίχρονο με τον Ευθυμίου να έχει ένα πολύ καλό σουτ στο 47΄ , που απέκρουσε ο Βούρας. Στο 48΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο αφού ο Σαρβανίδης αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες. Αμέσως μετά, στο 52΄, ο Κολλάς σούταρε μέσα από την περιοχή, η πορεία της μπάλας ξεγέλασε τον Βούρα και κατέληξε στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Οι ομάδα της Χαλκιδικής δε το έβαλε κάτω και στο 60΄ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-1. Ο Ντούνγκα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κίναλη, όμως το γκολκίπερ του Θεσπρωτού τον νίκησε, αποκρούοντας με τα πόδια. Στο 70΄ ο Κολλάς είχε τη μεγάλη ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ όμως απέκρουσε ο Βούρας, αλλά ο τερματοφύλακας της Τρίγλιας δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει το τρίτο γκολ στο 73΄ με τον Ντάλα Κόστα να πιάνει το ξερό σουτ έξω από την περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει στη γωνία για το 3-0.

Στο 77΄ο Αμαραντίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 80΄ ο Γώγος νικήθηκε από τον Βούρα, ο οποίος υπεχρεώθηκε σε νέα μεγάλη απόκρουση, κρατώντας το σκορ στα επίπεδα του 3-0.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για το 4-0 είχε ο Θεσπρωτός στο 90 με τον Μπίκα να σουτάρει, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

φωτογραφίες στο theball.gr

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Κίναλης, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Villafane, Κολτσίδας, Γώγος (88′ Βασ.Κωνσταντινου) Ευθυμίου (62′ Ραμίρεζ), Κολλάς, Dalla Costa (77΄Μπίκας)

Τρίγλια: Βούρας, Ζώτος, Κουρέλλας, Καρτσαμπάς (77΄Μενικάλι), Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Έππας (69′ Αμαραντίδης), Ζορμπάς, Μαντζίρης (56΄ Ντούνγκα), Λεμονής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected