Κατηγορίες
Football League

Σπουδαία ανατροπή για τον Ολυμπιακό Βόλου, σταμάτησε το σερί του ΟΦΙ

Ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε για πρώτη φορά στο Βόλο και πιο συγκεκριμένα στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης, καταφέρνοντας να κερδίσει με 2-1 και με ανατροπή την Ιεράπετρα.

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 15′, αλλά κατάφεραν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση και τελικά να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Γενικότερα, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια και προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις, είτε από τον άξονα, είτε από τα άκρα. Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν πάθος στο παιχνίδι τους, ενώ έδειξαν να είναι βελτιωμένοι τόσο στον τομέα των μεταβιβάσεων, όσο και στο τελείωμα των φάσεων.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι ο Ολυμπιακός είχε στο πλευρό του για ακόμη ένα παιχνίδι, τον κόσμο του, ο οποίος έδωσε βροντερό «παρών» στο γήπεδο της Νεάπολης για να στηρίξει τους παίκτες και τον προπονητή της αγαπημένης του ομάδας.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Στεφάνοβιτς (65’ Γραικός), Ντούνης (74’ Λάσκαρης), Κουτσιανικούλης, Ράντι (32’ Ρόκας), Πόζογλου.

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Καραγκιολίδης, Καραγιάννης (64’ Παπαδόπουλος), Χιντζίδης, Σέχου, Τζελεπής, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (73’ Μέμος), Κατσικοκέρης, Μηνάς (85’ Μπάμπης), Αναστασόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected