Super League 2

Με γκολ του Μπιανκόνι στο 89′, “δραπέτευσε” ο Πλατανιάς! (βαθμολογία)

Με νωπές τις μνήμες από το περσινό παιχνίδι, ο Πλατανιάς κατάφερε αυτή τη φορά να δραπετεύσει νικητής από το Παγκρήτιο στάδιο, κερδίζοντας τον Εργοτέλη με σκορ 2-1.

Φαίνεται ότι ο Πλατανιάς πραγματοποιεί τα “χτυπήματα” του στο Παγκρήτιο στα τελευταία λεπτά. Πέρσι σημείωσε τα δύο γκολ και πήρε την ισοπαλία με σκορ 2-2, σκοράροντας μετά το 85ο λεπτό και φέτος πάλι με δράστη του Μιγκέλ φτάνει στην επίτευξη της νίκης στο 87ο λεπτό.

Ειδικότερα, αυτό συνέβη σε ένα διάστημα όπου άσκησε μεγάλη πίεση προς τον Εργοτέλη, με αποκορύφωμα τη φάση του γκολ όπου ο Νίλι σεντράρει προς την περιοχή και ο Μιγκέλ πιάνει ένα “γεμάτο” σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Κατσιμήτρου.

Ο Πλατανιάς βρέθηκε να δέχεται μια ψυχρολουσία, χάνοντας από το… 23ο δευτερόλεπτο του αγώνα! Αυτό συνέβη όταν ο Εφορντ έδωσε το προβάδισμα στον Εργοτέλη με πλασέ μετά το γύρισμα από τον Ιατρούδη. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1 όταν σε αντεπίθεση της χανιώτικης ομάδας, ο Νίλι, γύρισε τη μπάλα προς τον Λουκίνα που με κοντινό πλασέ ισοφάρισε.

Μέχρι το γκολ του Πλατανιά προηγήθηκαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Τις δύο από αυτές τις είχε ο Εργοτέλης, στο 49’ με το εξ επαφής πλασέ του Κουατένγκ το οποίο “έβγαλε” ο Γκοτ και στο 72’ με τον Κουατένγκ ξανά να σουτάρει με δύναμη μέσα από την περιοχή και τη μπάλα να περνά άουτ.

Ο Πλατανιάς από την πλευρά του είχε την μεγάλη φάση στο 87’ όταν από το γύρισμα του Τσαμούρη, ο Καραγκούνης με προβολή έστειλε την μπάλα να περάσει παράλληλα από την εστία.

Ο Πλατανιάς κάνει έτσι το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, ενώ ο Εργοτέλης παραμένει χωρίς βαθμό μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Κοιλιάρας (46’ Μπούσης), Μπάτζιος, Σπίριακ, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (66’ Αλεξάκης), Εφορντ, Ιατρούδης (79’ Μανουσάκης), Κουατένγκ

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Μάικιτς (34’ Σάαντο), Νιαυραδάκης, Λεϊρία (70’ Λεωνιδόπουλος), Μιγκέλ, Νίλι, Λουκίνας (85’ Παπουτσογιαννόπουλος)

Η βαθμολογία

Β
1 Απόλλων Σμύρνης 6
2 Καραϊσκάκης 6
3 Πλατανιάς 6
4 Παναχαϊκή 4
5 ΠΑΣ Γιάννινα 4
6 ΠΑΕ Χανιά 3
7 Δόξα Δράμας 3
8 Απόλλων Λάρισας 3
9 Λεβαδειακός 0
10 Κέρκυρα 0
11 Εργοτέλης 0
12 Απόλλων Πόντου -6
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected