Κύπελλο Ελλάδος

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας και μάλιστα με ανατροπή! (photos)

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης (29/10) στο γήπεδο Φιλιππούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Ξάνθη για την 1η αγωνιστική της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η λαρισινή ομάδα κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή με σκορ 2-1 στο πρώτο από τα δύο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες αλλά η παρουσία του κόσμου ήταν μικρή. Ο Απόλλων Λάρισας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και «πάτησε» αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις. Είχε την δυνατότητα να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ, όμως δεν είχε την καλή τελική προσπάθεια για να σημειώσει κάποιο γκολ. Από την άλλη η Ξάνθη χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να πετύχει το γκολ και να πάρει το προβάδισμα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε μία «άγρια ομορφιά» με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες σε ένα ωραίο δεύτερο 45λεπτο. Η Ξάνθη ανέβασε «στροφές» και πίεσε πολύ, από την άλλη ο Απόλλων Λάρισας είχε και αυτός μεγάλες ευκαιρίες και κατάφερε στο φινάλε να πάρει μία μεγάλη νίκη.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Χατζής, Σκούπρα, Σάντος (64’ Σιφναίος), Μπαστακός (64’ Νίκταρης), Λίταινας (75’ Νούσιος), Μπιμπάι, Μπρέμπος, Καμπέρης, Κωστούλας, Ναζίμ.

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Γκονζάλβες, Πολέτο (58’ Μασάδο), Καμαρά, Ντε Λούκας, Σόσα (46’ Λεωντσάκος), Ρενέλα, Λισγάρας, Μπαριέντος (73’ Γκαργκαλατζίδης), Μουλέν, Ντουρίτσκοβιτς, Ντίρεσταμ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected