Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Να μην τελείωνε ποτέ : Λίβερπουλ – Άρσεναλ 5-5! (vid)

Στο ματς της χρονιάς (και βάλε…), η Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του League Cup στη διαδικασία των πέναλτι! Ισοφάρισε σε 5-5 στην τελευταία κυριολεκτικά φάση!

Μία ποδοσφαιρική παράσταση άνευ προηγουμένου διεξήχθη στο «Ανφιλντ», όπου η Λίβερπουλ προκρίθηκε στα πέναλτι εις βάρος της Άρσεναλ με το τελικό 5-4, σε αγώνα που στην κανονική του διάρκεια οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με το απίστευτο κι, όμως, αληθινό, 5-5!

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ με τρεις επικές ανατροπές στο 90λεπτο προκρίθηκαν με πανηγυρικό τρόπο στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, σε αγώνα που φάνηκε ότι οι «κανονιέρηδες» θα «καθάριζαν» εύκολα ή, δύσκολα, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο φινάλε, ευστοχώντας σε όλες τις εκτελέσεις πέναλτι που επιχείρησαν.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Τα πέναλτι (πρώτη η Άρσεναλ)
Μπεγιερίν    0-1
Μίλνερ    1-1
Γκεντουζί    1-2
Λαλάνα    2-2
Μαρτινέλι    2-3
Μπρούστερ    3-3
Θεμπάγιος    3-3 απόκρουση
Οριγκί        4-3
Μέιτλαντ-Νάιλς 4-4
Τζόυνς        5-4

Συνθέσεις

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κέλεχερ, Γουίλιαμς, Γκόμεζ, Φαν ντεν Μπεργκ, Μίλνερ, Λαλάνα, Κεϊτά (55′ Τζόουνς), Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (81′ Τσιριβέγια), Ελιοτ, Μπρούστερ, Οριγκί.

Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Μαρτίνες, Μπυστάφι, Κολάσινατς (83′ Τιέρνι), Μπεγιερίν, Χόλντινγκ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τορέιρα (72′ Θεμπάγιος), Οζίλ (65′ Γκεντουζί), Γουίλοκ, Σάκα, Μαρτινέλι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected