Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Έδωσε τη μάχη του ο Αιολικός, ποιοτικά ανώτερη η Λαμία

Την ήττα με σκορ 0-3 γνώρισε ο Αιολικός από τη Λαμία για την 5η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο πρώτο ματς στον “Ταρλά”.

Όπως αναφέρει το sportlesvos, η ομάδα της Μυτιλήνης πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, απέναντι σε έναν αντίπαλο Super League, κερδίζοντας δικαίως το χειροκρότημα 1.400 περίπου φίλων της, που ήρθαν στο γήπεδο πάρα τη βροχή!

Οι παίκτες του Γιάννη Γεωργαρά μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, κοίταξαν στα μάτια τη Λαμία και μάλιστα είχαν στο 5′ την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με τον Παλαμουτσή να μπαίνει από τα δεξιά στην περιοχή και τον Μπουρού να πλασάρει συρτά, αλλά τον Θεοδωρόπουλο να μπλοκάρει σταθερά.

Η Λαμία απάντησε στις ευκαιρίες με γκολ, στο 15ο λεπτό, όταν ο Ράμος έβγαλε με ένα άγγιγμα της μπάλας σε θέση τετ α τετ τον Ρόμανιτς, που πλάσαρε σωστά τον Σφύρλα για το 0-1. Μετά το γκολ η Λαμία πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, ενώ ο Αιολικός δυσκολευόταν να βρεθεί κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 32′ με τον Σάλιακα, αλλά το δυνατό του σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σφύρλας. Ο τερματοφύλακας του Αιολικού είπε “όχι” στο 40′ σε τετ α τετ του Ρόμανιτς, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Τιρόνε πέτυχε με ωραία ατομική προσπάθεια το 0-2 για τη Λαμία, πηγαίνοντας με προβάδισμα δύο γκολ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Λαμία είχε την υπεροχή, ωστόσο ο Αιολικός απείλησε με τον Λαμπράκη από μακριά στο 64ο λεπτό, με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 70′ η Λαμία αξιοποίησε την ανωτερότητα της και έπειτα από όμορφη κάθετη πάσα του Καραγιάννη στον Σάλιακα και ψύχραιμο πλασέ του τελευταίου για το 0-3.

Το ταξίδι του Αιολικού έχει ακόμα ένα ματς, διαδικαστικού χαρακτήρα πλέον στην έδρα της Λαμίας, αρχές Δεκέμβρη.

Συνθέσεις

Αιολικός : Σφύρλας, Αγριμάκης, Βαλιός, Κρητικός, Καλαφάτης, Τσομπανέλλης (68′ Λαζαρίδης), Σπόλιαριτς, Κατσίκης (75′ Παρέλλης), Παλαμουτσής, Τσιπάς (58′ Λαμπράκης), Μπουρούς

Λαμία : Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας (74′ Νικολόπουλος), Τιρόνε (62′ Βλαχομήτρος), Σάλιακας, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλος, Τουράμ (67′ Καραγιάννης), Μπαχανάκ, Ράμος, Μπουλούλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected