Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Εύκολο απόγευμα για τον Παναιτωλικό στη Ρόδο

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε τη ρεβάνς στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός.

Οι “κιτρινομπλέ” επικράτησαν με 4-0 του Ιάλυσου στο Ρόδο και ουσιαστικά πήραν την πρόκριση για τον 6ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρκετές αλλαγές από τους δύο προπονητές, καθώς ο μεν Χάβος δεν πήρε μαζί τον τιμωρημένο Μοράρ, τους Λουσέρο, Γιοβάνοβιτς, Ντίας ώστε να πάρουν ανάσες, αλλά και τους τραυματίες Μαλή, Μπάλμπι, Ντουάρτε, ο δε Καραμπετάκης δεν μπορούσε να υπολογίζει στους Φράγκο και Μπαρέττα που είναι τραυματίες.

το φιλμ του αγώνα :

10′ Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκει στον Ιάλυσο. Ο Μαρτσάκης έκανε το διαγώνιο σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κνέτ.
21′ ΓΚΟΛ! Ο Ντάλσιο πέρασε για τον Σιέστεντ και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χειμωνέττου για το 0-1.
23′ Νέα ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Μπαΐροβιτς να στρώνει για τον Αριγίμπι, το σουτ του τελευταίου όμως έφυγε μακριά από την εστία του Χειμωνέττου.
31′ Ωραία ατομική ενέργεια από τον Μαρτσάκη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά το γύρισμα που επιχείρησε κατέληξε πάνω στον Κνετ.
37′ Απευθείας ο Νατσιόπουλος πήγε να αιφνιδιάσει τον Κνετ, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.
52′ ΓΚΟΛ! Ο Παρράς έβγαλε από τα αριστερά την σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Ντάρτσιο έκανε την προβολή με τον Χειμωνέττο να αποκρούει δύσκολα. Μετά από υπόδειξη του βοηθού ο κ. Τάσης έδειξε την σέντρα, αφού θεώρησε ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή του τέρματος.
56′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Μιμίτο να βγάζει σε θέση βολής τον Αριγίμπι, με τον τελευταίο να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
85′ ΓΚΟΛ! Ο Ρομάν που πριν λίγο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, με πλασέ από κοντά ανέβασε το δείκτη του σκορ.
87′ ΓΚΟΛ! Ο Ταχάρ έκανε το μακρινό σουτ η μπάλα έσκασε μπροστά στον Χειμωνέττο και κατέληξε στα δίχτυα.

Συνθέσεις

Ιάλυσος Ρόδου : Χειμωνέττος Α., Τριποτσέρης (53′ Σερτζίνιο), Τερζίου, Χατζηδίμπας, Χειμωνέττος Κ., Γιώργου, Ρεκλείτης (46′ Τζελάι), Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης (67′ Μαραγκουδάκης), Κουγιός, Πεταυράκης.

Παναιτωλικός : Κνετ, Ντάλσιο (71′ Φυτόπουλος), Παρράς, Μιμίτο (80′ Ρομάν), Λιάβας, Μπαΐροβιτς, Αριγίμπι, Σανιά, Σιέστεντ, Μαρσιάλ (61′ Ταχάρ), Τσιγγάρας.

*με στοιχεία από το xxsports.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected