Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο κι όμως αληθινό : Άιντραχτ-Μπάγερν 5-1! (vid)

Η Άιντραχτ διέλυσε τη Μπάγερν με 5-1 στη Φρανκφούρτη και υποχρέωσε τους Βαυαρούς σε μια από τις χειρότερες ήττες τους στη Bundesliga.

H Μπάγερν ήταν τραγική, χωρίς αρχή και τέλος και λίγες ημέρες πριν το ραντεβού με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο ισοπεδώθηκε από την Άιντραχτ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης διέλυσε με 5-1 τους Βαυαρούς, οι οποίοι είχαν ως… ελαφρυντικό το γεγονός πως από το 9ο λεπτό έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Η αντίπαλος των Πειραιωτών έπεσε στην 4η θέση, ενώ η τελευταία φορά που είχε παθητικό 16 τερμάτων έπειτα από δέκα ματς… χάνεται τη σεζόν 2008-09 (πρωταθλήτρια η Βόλφσμπουργκ.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, με τους χειρότερους οιωνούς άρχισε το ματς για την Μπάγερν, αφού μόλις στο 9ο λεπτό ο Μπόατενγκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Άιντραχτ εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική υπεροχή, πίεσε και στο 25′ άνοιξε το σκορ με τον Κόστιτς. Μάλιστα, οκτώ λεπτά αργότερα ο Σόου πέτυχε και δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους. Η Μπάγερν απάντησε με τον συνήθη ύποπτο, μιας και στο 37′ από ασίστ του Ντέιβις ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το 2-1. Οι Βαυαροί είχαν την κατοχή, αλλά τα πολλά λάθη στην άμυνα έφεραν την κατάρρευση. Στο 49′ ο Άμπραχαμ πέτυχε το 3-1, ενώ στο 60′ ο Νόιερ είχε απίθανη επέμβαση στη σουτάρα του Ντοστ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 61′ από ασίστ του Κόστιτς ο Χιντερέγκερ σημείωσε το 4-1. Οι Βαυαροί τα είχαν χαμένα και δεν μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στις εντυπωσιακές αντεπιθέσεις της Άιντραχτ. Στο 85′ ήρθε το… τελευταίο χτύπημα, όταν από πάσα του Σίλβα ο Πασιένσια διαμόρφωσε το 5-1 κι έκανε την παραμονή του Κόβατς στον πάγκο της Μπάγερν ακόμα πιο δύσκολη!

Συνθέσεις

Άιντραχτ: Ρόνοβ, Αμπραχαμ, Χιντερέγκερ, Ντα Κόστα, Ν’Ντικά, Φερνάντες (60′ Σίλβα), Ρόντε (71′ Γκατσίνοβιτς), Κόστιτς, Σόου, Ντοστ (64′ Καμάντα), Πασιένσια

Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Κίμιχ, Παβάρ, Αλκάνταρα, Κουτίνιο (57′ Κομάν), Γκάμπρι (69′ Γκορέτσκα), Ντέιβις, Μίλερ (64′ Μαρτίνεθ), Λεβαντόφσκι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected