Basket

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Φίλιππο Βέροιας, σπουδαίο ματς στην Καρδίτσα

Ώρα δράσης στην Α2! Η 5η αγωνιστική είναι προ των πυλών, με αρκετές ομάδες να επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση μετά από αποχή δύο εβδομάδων, ελέω και της συμμετοχής παικτών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως αναφέρει το basketblog, το παιχνίδι που τραβά τους προβολείς του ενδιαφέροντος είναι αυτό ανάμεσα στην Καρδίτσα και τον Χαρίλαο Τρικούπη. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αρκετά ανταγωνιστικό, υπάρχει όμως και μία ακόμα σημαντική παράμετρος, τα εγκαίνια του νέου κλειστού της πόλης, το οποίο αποτελεί και το νέο στολίδι του νομού.

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για τον Φίλιππο Βέροιας, που καλείται να πιάσει το 100% της απόδοσης του κόντρα στο Αγρίνιο, ενώ ο πρωτοπόρος Απόλλων Πάτρας φιλοξενείται στην Ελευθερούπολη από την τοπική ομάδα, με τους Αχαιούς να ελπίζουν στο 5/5, την ώρα που οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Την τρίτη του νίκη θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά από αποχή μίας εβδομάδας, φιλοξενεί στην έδρα του τον Αμύντα και θέλει τη νίκη προκειμένου να αποκτήσει και τον πρώτο του πόντο στο πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον είναι και το παιχνίδι ανάμεσα στον Κόροιβο και το Ψυχικό, με δεδομένο ότι αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι του Νίκου Καραγιάννη στον πάγκο της ομάδας από την Αμαλιάδα.

Με φόρα από το Κύπελλο έρχεται ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο οποίος φιλοξενεί στο “Στ. Βενέτης” τον Οίακα Ναυπλίου, ο οποίος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά από αποχή δύο εβδομάδων.

Την πρώτη τους νίκη αναζητούν Τρίτωνας και Δάφνη Δαφνίου, με τις δύο ομάδες να φιλοξενούνται στις έδρες του Ανατόλια και του Παγκρατίου, με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Τρίτων Παγώνης-Πιτσίλκας-Ξέρας (Γκούμας)
Καρδίτσας (Νέο) 17.00 Καρδίτσα-Χαρίλαος Τρικούπης Πουρσανίδης Κ.-Λουλουδιάδης-Αγραφιώτης Ιωάν. (Μανάσης)
Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Φίλιππος Βέροιας Κωνσταντινίδου-Τσακαλογιάννης-Κανελλόπουλος (Μπέστιας)
Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Οίαξ Ναυπλίου Χαλαμπαλάκης-Καρπάνος-Χριστινάκης (Άκελ)
ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Αμύντας Παπαθανασίου-Κωνσταντινόπουλος-Τσάτσης (Τζουβάρας)
Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Απόλλων Πάτρας Καλογερόπουλος Ελ.-Ζαχαρής-Γραικός (Στουπίδης)
Ήλιδας 17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Ψυχικό Κατραχούρας-Νάστος-Τσιμπούρης (Θεοδωρόπουλος)
Μετς 17.00 Παγκράτι-Δάφνη Δαφνίου Μαγκλογιάννης-Κάρδαρης-Ζακεστίδης (Βιδάλης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected