Κατηγορίες
Basket

Εύκολο απόγευμα για τον Ζαφειράκη στην Πιερία

Νικηφόρο πέρασμα αππό το Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα για τον Ζαφειράκη Νάουσας, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό μάλιστα για τους Ημαθιώτες, που προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 20-9.

Ανάλογη ήταν η εικόνα της αναμέτρησης και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον φιλοξενούμενο να ξεπερνά τους είκοσι πόντους διαφορά, καθώς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τον βρήκε μπροστά στο σκορ με 38-17.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή ισορρόπησαν το παιχνίδι, ωστόσο η διαφορά παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα με το σκορ στο 52-31.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο μπορεί ο γηπεδούχος να μείωσε τη διαφορά, ωστόσο δεν απείλησε τους παίκτες του Νίκου Τούφα που κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 51-64, πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενή τους νίκη, με τον Βαφύρα να γνωρίζει την τρίτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες.

Διαιτητές: Ταρενίδης Κ. – Παπαγερίδης.
Δεκάλεπτα: 9-20, 17-38, 31-52, 51-64.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής 8, Σκέντος, Ευαγγελόπουλος 8, Γερομιχαλός 8 (2), Μπατζάκης 5, Λαγαμτζής 7, Σιώκας 5, Στεφάνου 2, Παπακώστας, Στεφανίδης, Μαρινόπουλος 6, Αραμπατζής 2.

Ζαφειράκης Νάουσας (Τούφας): Βάιγκαντ 12 (2), Μώκας 2, Ζιανής, Βαδόλας, Νικολαΐδης, Τούφας 11, Σκουλαριώτης 14 (2), Πουρλίδας, Δίντσης 5 (1), Σαμαράς, Μίγγας, Πράπας 20.

*με στοιχεία από το Katerinisport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected