Κατηγορίες
Super League 2

Μεστή και ουσιαστική η Παναχαϊκή, 2-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας

Η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη και επικράτησε 2-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης στην Αγυιά, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πλατανιά.

Οι Πατρινοί, ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση και στο 34′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Μωραΐτη. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με την Παναχαϊκή να κυριαρχεί.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Παναχαϊκή να συνεχίζει να πιέζει και να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ. Τελικά αυτό το βρήκε γρήγορα και στο 53′ ο Λινάρδος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα, έκλεψε και σκόραρε για το 2-0. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα που τους έριξε από την κατηγορία.

το φιλμ του αγώνα στο patragoal.gr

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Σ. Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Ιντζόγλου, Κολ (76΄Μουστακόπουλος), Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Πατάπης, Λινάρδος, Κυνηγόπουλος (82΄ Μαυρίας), Μωραΐτης (87΄ Αντωνακόπουλος), Τσελεπίδης .

ΑΕ Καραϊσκάκης (Απ. Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Βλάχος, Καπίας, Ψιανός (77΄ Τερεζίου), Μέτσε Νέτι, Χατζηστραβός, Γυφτοκώστας, Tσούτσης (71΄ Αμπάνης), Κυβελίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected