Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ποδοσφαιρική βραδιά και η αποψινή στο “Cafe στο 90′”, ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ – ΠΑΟ!

Ο ΠΑΟΚ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πιάσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή με θετικό αποτέλεσμα στη μεγάλη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική. Ό,τι καλό βγει θα είναι ευπρόσδεκτο από πλευράς «πράσινων». Τον Ατρόμητο υποδέχεται η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ΑΕΛ – ΟΦΗ και Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης τα άλλα ματς.

Μια ακόμη “γεμάτη” ποδόσφαιρο ημέρα στο “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας, με το ντέρμπι της Τούμπας να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα!

Η 9η «στροφή» της Super League συνεχίζεται με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη συμπρωτεύουσα, εκεί όπου ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο «δικέφαλος του βορρά», μετά και το 0-0 του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, έχει μεγάλη ευκαιρία να μπει… συγκάτοικος των Πειραιωτών στην κορυφή στην ισοβαθμία αν καταφέρει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Στην αντίπερα όχθη, οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη έκαναν πισωγύρισμα στο πρωτάθλημα με την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ πριν από μια εβδομάδα, παρουσιάστηκαν σοβαροί για να εξασφαλίσουν ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το 3-1 επί της Παναχαϊκής στην Πάτρα, γνωρίζουν την τρομερή δυσκολία του αποψινού αγώνα όμως θα κάνουν τη δική τους προσπάθεια για ό,τι καλύτερο.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο, με την «Ένωση» να έχει περάσει μέρες… μεγάλης ταραχής. Πέρα από το αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό υπήρξαν οι εξελίξεις με τον Βράνιες και την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα για να τονίσει πως με την ομάδα και την ιστορία της δεν θα παίζει κανείς… Ένα μικρό ξέσπασμα πραγματοποίησαν οι Περιστερώτες κόντρα στον Πανιώνιο και θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτή την καλή εμφάνιση όπου και παρουσίασαν μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Το πρόγραμμα :

ΑΕΛ – ΟΦΗ (15:00)

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (17:00)

ΑΕΚ – Ατρόμητος (19:30)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected