Κατηγορίες
Basket

“Βόλτα” του Giannis στη Μινεσότα, με 34 πόντους! (vid)

Το Μιλγουόκι με τον Γιάννη να κάνει ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε εύκολα των Τίμπεργουλφς, επιστροφή στις νίκες για Ρόκετς.

Οι Μπακς έχουν αρχίσει σταδιακά να βρίσκουν τα πατήματα τους επικρατώντας άνετα των πολύ καλών φέτος Τίμπεργουλφς με 106-134 στη Μινεσότα. Οι «Λύκοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον Καρλ-Άντονι Τάουνς(τιμωρία) και ήταν ανταγωνιστικοί μόνο στα πρώτα 24′ του αγώνα. Από την άλλη, η ομάδα του Μάικ Μπούντενχολζερ είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που σταμάτησε στους 34 πόντους, μαζεύοντας 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο Κρις Μίντλετον είχε 26 πόντους με τον Μπλέντσο να βάζει και αυτός το λιθαράκι του τελειώνοντας την αναμέτρηση με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Για τους «Λύκους», ο Άντριου Ουίγκινς πέτυχε 25 πόντους και ο Ρομπερτ Κόβινγκτον πρόσθεσε 15.

Το πρώτο μέρος ήταν σχετικά ισορροπημένο με τους Μπακς να έχουν το προβάδισμα, αλλά να μην μπορούν να ξεφύγουν. Ένα καλ΄θι του Αντετοκούνμπο διαμόρφωσε το 57-64 στου ημιχρόνου, όμως από εκεί και πέρα, η αναμέτρηση άνηκε στα «Ελάφια». Με επιμέρους 8-22, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την διαφορά στις αρχές της 3ης περιόδου. Το τρίποντο του Κρις Μιντλετον διαμόρφωσε το 65-86 του 28′ και από εκείνο το σημείο και έπειτα η διαφορά μεγάλωνε φτάνοντας μέχρι και το +30(96-126) με 4:53 να απομένουν για την λήξη. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έφυγε με το «διπλό».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected