Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Οκτώ νοκ άουτ αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ημαθίας στο σημερινό πρόγραμμα

Συνέχεια σήμερα στο Κύπελλο Ημαθίας, που βρίσκεται στη φάση των “16”.

Οι οκτώ αγώνες του σημερινού προγράμματος θα ολοκληρώσουν τη νοκ άουτ διαδικασία, καθώς οι ομάδες που θα προκριθούν, θα αγωνιστούν στη συνέχεια του θεσμού σε διπλές αναμετρήσεις.

Από το πρόγραμμα, ξεχωρίζουν τα ματς ανάμεσα σε ομάδες της Α Ερασιτεχνικής όπως το Θύελλα Σταυρού – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος και το ΠΑΟ Κουλούρας – Φίλιππος Μελίκης, ωστόσο εκείνο που κεντρίζει τα βλέμματα είναι αναμφίβολα στα Τρίκαλα, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος θα υποδεχτεί τον ΦΑΣ Νάουσα.

Ένα ζευγάρι που επαναλήφθηκε τον Φλεβάρη του 2019 και πάλι για το Κύπελλο, όταν σε διπλές συναντήσεις οι “πράσινοι” προκρίθηκαν με μία νίκη και μια ισοπαλία (2-1, 0-0).

Η Νίκη Αγκαθιάς δοκιμάζεται στο ΔΑΚ Νάουσας με αντίπαλο τον φορμαρισμένο Αχιλλέα, ενώ ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μεταβαίνει στη Μαρίνα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟΜ.

Στο Παλαιοχώρι, ο Άρης έχει μεν ως βασικό στόχο την παραμονή στην Α Ερασιτεχνική, αλλά θέλει να κάνει το χρέος του κόντρα στην ΑΕ Τρικάλων ενώ ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου θα αγωνιστεί στην Αγία Βαρβάρα με τον τοπικό Αγροτικό Αστέρα.

Τέλος στο Καμποχώρι, θα διεξαχθεί το μοναδικό ματς ανάμεσα σε ομάδες της Β Ερασιτεχνικής και συγκεκριμένα ανάμεσα στην τοπική ΑΕΚ και τη Δόξα Κυψέλης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με ώρα έναρξης στις 14.30 :

Θύελλα Σταυρού-Αγρ.Αστ.Πλατέος
Μ.Αλεξ.Τρικάλων-ΦΑΣ Νάουσα
Άρης Παλαιοχωρίου-ΑΕ Τρικάλων
ΠΑΟ Κουλούρας-Φίλιππος Μελίκης
ΑΟ Μαρίνας-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας-ΓΑΣ Ροδοχωρίου
Αχιλλέας Νάουσας-Νίκη Αγκαθιάς
ΑΕΚ Καμποχωρίου-Δόξα Κυψέλης

δείτε ΕΔΩ τους σκόρερς του θεσμού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected