Κατηγορίες
Αθλήματα

Συγκλονίζει η κενή θέση του Αδαμάντιου Μαντά στον πάγκο…

Ο πρώτος αγώνας της Χίου μετά από τον θάνατο του Αδαμάντιου και το μήνυμα των Χανίων.

Μια ημέρα μετά από το τελευταίο αντίο στον Αδαμάντιο Μαντή οι συμπαίκτες του στον ΝΟ Χίου επέστρεψαν στην πισίνα για να δώσουν νοκ άουτ αγώνα για το Κύπελλο με τα Χανιά στην όμορφη πόλη της Κρήτης.

Κανείς από την ομάδα του Γιώργου Ντόσκα δεν είχε όρεξη ν’ αγωνιστεί. Όλοι σκέφτονταν τον Αδαμάντιο που έφυγε τόσο άδικα στα 21 χρόνια του και όσο δεν τον έβλεπαν κάτω από τα δοκάρια μεγαγχολούσαν.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Η διοίκηση του ΝΟ Χανίων παρέδωσε μια ανθοδέσμη στους ανθρώπους της Χίου και “στήθηκε” εκεί στον πάγκο, στην θέση του Αδαμάντιου μαζί με το σκουφάκι του.

Τα Χανιά “ανέβασαν” την συγκλονιστική φωτογραφία στα social media και “αποχαιρέτησαν” τον Αδαμάντιο: «Πολύ άσχημη η εικόνα με το σκουφάκι του αδικοχαμένου Αδαμ. Μαντή να είναι χωρίς τον κάτοχο του…

Ο Ναυτικός Ομιλος εξέφρασε στην ομάδα της Χίου συλλυπητήρια γι’ αυτό το τραγικό γεγονός, παραδίδοντας επίσης ανθοδέσμη στους ανθρώπους της ομάδας. Μακάρι τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά και ο Μαντής να ήταν κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του… Αιωνία του η μνήμη».

Κανείς στη Χίο δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ. Κανείς δεν θα ξεχάσει τον Αδαμάντιο αλλά θα πρέπει να προχωρήσουν και να τον θυμούνται πάντα στα εύκολα και στα δύσκολα με το χαμόγελο στα χείλη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected