Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δέκατη “στροφή” η σημερινή στην Α Ερασιτεχνική, τα βλέμματα σε Τριπόταμο και Σταυρό (pregame)

Συμπληρώνεται το ένα τρίτο της σεζόν στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας και η σημερινή μέρα περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Το ματς που συγκεντρώνει τα βλέμματα, βάσει βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων, είναι αυτό ανάμεσα στον Αστέρα Τριποτάμου και τον Αχιλλέα Νάουσας, με τους πρώτους να είναι σε…καλό φεγγάρι μετά τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική (στο πρώτο ματς με τον Σάκη Παγγούρα στον πάγκο) και τους “κυανόλευκους” της Νάουσας να προέρχονται από τη νίκη στα 55΄κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα, με το υπόλοιπο του αγώνα να ορίζεται την Τετάρτη 20/11.

Σημαντικό για τις δύο ομάδες το ματς στον Σταυρό, όπου η Θύελλα θα υποδεχτεί τον φορμαρισμένο Φίλιππο Μελίκης ενώ στο Πλατύ ο πέμπτος της βαθμολογίας Αγροτικός Αστέρας αγωνίζεται κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας, που ενισχύθηκε σημαντικά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου με την απόκτηση του Ανέστη Αργυρίου.

Όσον αφορά τους πρωτοπόρους, φαινομενικά έχουν πιο “βατό” δρόμο καθώς αντιμετωπίζουν ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα υποδεχτεί τον νεανικό ΠΑΟ Κουλούρας, ενώ ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου θα αγωνιστεί επίσης εντός έδρας, με αντίπαλο το Μακροχώρι.

Ο ΦΑΣ Νάουσα αντιμετωπίζει τον συντοπίτη Ολυμπιακό ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνει oι ενδιαφέρουσες αναμέτρηση σε Αγία Μαρίνα ( ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος θα υποδεχτεί τον ΓΑΣ Κοπανού) και Ραχιά, όπου η ΑΕΠ ψάχνει την πρώτη της νίκη κόντρα στον “πληγωμένο” αγωνιστικά Άρη Παλαιοχωρίου.

Αναλυτικά το σημερινό (15.00) πρόγραμμα :

Αγρ.Αστ.Πλατέος – ΑΕ Χαρίεσσας

ΑΕΠ Βέροιας – Άρης Παλαιοχωρίου

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μακροχώρι

Αστέρας Τριποτάμου – Αχιλλέας Νάουσας

Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας – ΓΑΣ Κοπανού

ΦΑΣ Νάουσα – Ολυμπιακός Νάουσας

Θύελλα Σταυρού – Φίλιππος Μελίκης

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΠΑΟ Κουλούρας

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected