Διάφορα - Συνεργάτες

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο που παραδοσιακά δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια.

Για το λόγο αυτό το ματς κεντρίζει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων, οι οποίοι αναμένεται να σπεύσουν ξανά στο αγαπημένο τους στέκι στο κέντρο της Βέροιας, το “Barok” Coffee-Bar!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται στο Ηράκλειο, καθώς μετράει μόλις οκτώ έδρας νίκες απέναντι στους Κρητικούς και η σημερινή αναμέτρηση έχει ξεχωριστή σημασία.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει «σκανάρει» τους Ηρακλειώτες και έχει ενημερώσει σχετικά τους παίκτες του, τονίζοντας τα δυνατά σημεία και της αδυναμίες της ομάδας του Γιώργου Σίμου που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο και Γιαννούλη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μίσιτς και ο Ντόουγκλας, με τον Λημνιό και τον Μπίσεσβαρ στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ξανά ο Πέλκας, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Σφιντέρσκι.

To πρόγραμμα της ημέρας :

17:15 ΝΠΣ Βόλος-Παναιτωλικός
19:30 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected