Κατηγορίες
Super League 1

“Ίδρωσε” αλλά πήρε την πολύτιμη νίκη ο Άρης!

Όλα έδειχναν ότι ο Άρης θα έχει ένα εύκολο απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντί στον Αστέρα Τρίπολης.

Η καθολική υπέροχη των γηπεδούχων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, και το ότι προηγήθηκαν με δυο γκολ κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα και διώχνοντας το άγχος, δεν στάθηκαν αρκετά όμως. Ο Άρης δέχτηκε γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και η εικόνα του αγώνα αλλάζει στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος και πίεσε τον Άρη που οι παίκτες του ξέχασαν να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής Κατσικογιάννης απέβαλε τον Έμαν στο 90′, δεν έκανε όμως το ίδιο και στο 23ο λεπτό, όταν και ο Ματρικάρντι σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι, για να ανακόψει επίθεση του Άρη, ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα.

Ο Γιώργος Δεληζήσης ήταν το μοναδικό νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη, στη θέση του τραυματία Φραν Βέλεθ. Αντίθετα, ο Μίχαελ Ένινγκ δεν προχώρησε σε άλλες αλλαγές- παρά τις δοκιμές που έκανε στις προπονήσεις, κυρίως στη μεσαία γραμμή- σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο. Με το ίδιο σύστημα (4-2-3-1) παρέταξε την ομάδα του και ο Μπόρχα Χιμένεθ, με τον Μπαράλες στη κορυφή της επίθεσης.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (79’ Τόνσο), Ντιγκινί (90+2’ Τσιλιγγίρης), Γκάμα (71’ Μπα), Ιντέγε.

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Ματρικάρντι (29’ Φερνάντεθ Μπ.), Τασούλης, Βαλιέντε, Μουνάφο (58’ Σίτο), Καπίγια, Φερνάντεθ Μ. (65’ Ριέρα), Φερνάντεθ Λ., Μπαράλες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected