Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Συνεργάτες

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι στραμμένο το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον της 10ης αγωνιστικής της Super League 1, καθώς ο αναγεννημένος Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, με σκοπό του μόνο τη νίκη.

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι που προσφέρει απόψε στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση και την ισοπαλία στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον… περιπετειώδη τρόπο που έληξε το ματς και τώρα έχει σκοπό να μην αφήσει το «τέλος» να χαλάσει το πάρτι. Η ΑΕΚ είναι πάντα μια ισχυρή αντίπαλος που όμως αυτή την περίοδο δεν είναι και στην καλύτερή της φάση και στο τριφύλλι πιστεύουν ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για μια νίκη σε ντέρμπι που και θα δώσει βαθμολογική ανάσα, αλλά και θα αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας ενόψει της συνέχειας. Ο Δημήτρης Κολοβός που είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Δευτέρας θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Δώνη, που δεν αντιμετωπίζει άλλο σημαντικό πρόβλημα πριν το ματς.

Αντίθετα, ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου έχει έναν σημαντικό «πονοκέφαλο» που ακούει στο όνομα Κώστας Γαλανόπουλος, καθώς ο νεαρός ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα μέσα στην εβδομάδα, με αποτέλεσμα να χάσει προπονήσεις. Την Πέμπτη εξάλλου ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τόσο ο Μάριος Οικονόμου όσο και ο Έλντερ Λόπες, που αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους είναι επίσης αμφίβολη. Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολουθεί και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, όμως κανονικά θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ αφού έμεινε εκτός με Ολυμπιακό και Ατρόμητο, ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αναμένεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού στο ντέρμπι της Κυριακής.

Διαιτητής στο ματς θα είναι ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους, που επελέγη από την ΚΕΔ και ο οποίος είναι γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, αφού πέρυσι είχε διαιτητεύσει στην Τούμπα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ενώ και παλιότερα είχε σφυρίξει ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αραβίρτα και Αλακάρε, 4ος ο Τάσης (Ηπείρου), ενώ στο VAR o Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) με βοηθό τον Ψαρρή (Ζακύνθου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected