Κατηγορίες
Super League 1

Οι αριθμοί της 10ης αγωνιστικής στη Super League : Οι 200 του Λουσέρο, το 13άρι του Παναθηναϊκού και ο σκόρερ Ντιγκινί

Μια σειρά από στατιστικά στοιχεία της 10ης αγωνιστικής παρουσίασε η επίσημη σελίδα της Super League.

Αναλυτικά :

“Ο Παναθηναϊκός σταμάτησε το σερί των ντέρμπι (με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ) χωρίς νίκη στον αριθμό 13.

Παραθέτουμε κάποιους από τους σημαντικούς αριθμούς της 10ης αγωνιστικής της Super League, με τη δική του σημασία ο καθένας.

200 αγώνες στην καριέρα του στο ελληνικό και το Κυπριακό πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Αργεντίνος μέσος του Παναιτωλικού Όσκαρ Λουσέρο. Έχει 185 στη Super League και 15 στην Κύπρο.

17 επισκέψεις στην έδρα του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε η ΑΕΚ χωρίς νίκη, μετά την τελευταία της, τον Οκτώβριο του 2006. Έχει εννέα ήττες και οκτώ ισοπαλίες.

15 γκολ έχει βάλει ήδη με τη φανέλα του Άρη ο Νικολά Ντιγκινί, ξεπερνώντας τον… εαυτό του ως παίκτη του Ατρομήτου. Με την αθηναϊκή ομάδα είχε βάλει 14 σε δύο σεζόν. Έχει άλλα οκτώ σε δύο σεζόν με τον Πανθρακικό.

11 από τους 14 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με τον Παναθηναϊκό, νίκησαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους την ΑΕΚ! Ο Διούδης μάλιστα δεν τα έχει καταφέρει σε έξι αγώνες. Μόνο ο Κουρμπέλης μετρούσε ήδη τέσσερις νίκες επί της ΑΕΚ, ενώ Χατζηγιοβάνης και Κολοβέτσιος από μια. Και οι 14 μαζί είχαν έξι νίκες, 26 ισοπαλίες και 13 ήττες.

5 από τα 8 γκολ που έχει βάλει ο Πανιώνιος, το 60% δηλαδή, τα έχει πετύχει ο Μπατσάνα Αραμπούλι. Αν υπολογίσουμε και τη μια του ασίστ, τότε έχει εμπλακεί στο 75% των γκολ του Πανιωνίου!

3 φορές έχει αποβληθεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το 2009 σε αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, το 2010 σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τώρα με τον Ατρόμητο για πρώτη φορά σε εντός έδρας αγώνα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected