Κατηγορίες
Basket

Σαν…ταύρος εν υαλοπωλείω ο Giannis στο ματς με τους Οκλαχόμα! (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν από την «Chesapeake Energy Arena», 121-119 τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει την πέμπτη φετινή «30άρα» του.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» τελείωσε με 35π., δεκαέξι ριμπάουντ, τρεις ασίστ, αλλά και εφτά λάθη, με τον Έρικ Μπλέντσο να έχει 25π. και εννέα ασίστ και τον Μπρουκ Λόπεζ 15π., ενώ ο Κρις Μίντλετον πρόλαβε να σκοράρει 10π. πριν αποχωρήσει τραυματίας. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» έκανε και πάλι air ball σε βολή, μόνο που αυτή τη φορά δεν το πήρε καθόλου ψύχραιμα…

«Σκεφτόμουν αυτό που έκανα και ο κόουτς μού μίλησε για αυτό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Προφανώς, θα προσπαθήσω να πληρώσω την πινακίδα. Όταν παίζεις μπάσκετ έχεις αρκετή ένταση και έντονα συναισθήματα και προφανώς γίνονται αυτά, αλλά δεν έχω καμία δικαιολογία», ανέφερε μετά το τέλος του ματς στους εκπροσώπους του Τύπου για την πινακίδα που έσπασε στο ημίχρονο, από τα νεύρα του, ο Έλληνας διεθνής.

Ο Ντένις Σρέντερ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «βροντών» με 25π., άλλους 22π. είχε ο Σάι Τζίλτζιους-Αλεξάντερ και 17π. με πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ο Κρις Πολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected