Κατηγορίες
Super League 1

Φιλική νίκη του Άρη, 2-0 την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Μια εύκολη νίκη με 2-0 επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας πέτυχε στο φιλικό παιχνίδι ο Άρης.

Η ομάδα του Ενινγκ έδειξε καλά στοιχεία παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και τα δύο γκολ της ήταν υπόθεση Αργεντίνων. Ο Μαντσίνι άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με σουτ στην κίνηση ενώ ο Τόνσο ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 37΄.

Όπως αναφέρει το metrosport, καλύτερος στο πρώτο μέρος ο Άρης που είχε την πρώτη του μεγάλη ευκαρία στο 16΄. Ο Μαρτίνες έδωσε στον Τόνσο και εκείνος πλάσαρε αλλά ο κίπερ της ΤΣΣΚΑ έδιωξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τους «κιτρινόμαυρους». Σέντρα του Μαρτίνες και σουτ στην κίνηση του Μαντσίνι και 1-0 για τον Άρη. Στο 37΄ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ τον Τόνσο. Ο Μαντσίνι έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Σοτίροφ απέκρουσε πλάγια, ο Λάρσον μάζεψε και σέντραρε συρτά στον Τόνσο και εκείνος από κοντά με προβολή έγραψε το 2-0. Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τους Βούλγαρους ήρθε στο 39ο λεπτό, όταν ο Ροντρίγκες επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ από την γωνία της μεγάλης περιοχής και ο Τσιλιγγίρης μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές έφεραν τις δύο ομάδες να χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, με την ΤΣΣΚΑ να έχει την πρώτη ευκαιρία. Στο 59′ ωραία ενέργεια από τον Σόλομον, που μπήκε στην περιοχή και σούταρε με το αριστερό όμως ο Παρίσης απέκρουσε. Ο Άρης είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες ακόμη, αμφότερες με τον Μαρτίνες αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει τρίτο τέρμα, με τον Ενινγκ να κάνει αρκετές αλλαγές. Στο 66′ ο Μαρτίνες έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή με τον Σαλαμάνοφ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ενώ στο 81΄, το σουτ του Μαρτίνες έδιωξε με υπερένταση ο Σαλαμάνοφ.

Συνθέσεις

Άρης: Τσιλιγγίρης (46΄Παρίσης), Μαρμαρίδης (70΄Σενγκεργκένης), Μενέντεθ (70΄Σάσα), Δεληζήσης (57΄Μπακαλιάνης), Σόουζα, Μπακούτσης, Μπα (46΄Διαμαντόπουλος), Μαντσίνι (91΄Ιντέγε), Λάρσον, Μαρτίνες, Τόνσο.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Σοτίροφ (46΄Σαλαμάνοφ), Γκαλάμποφ, Αλμπεντόσα (46΄Νταβίντοφ), Τέλες, Τόμας, Πίντο (65΄Τσένοφ), Τιάγκο Ροντρίγκες, Κάρεϊ (89΄Ιβάνοφ), Σόλομον (81΄Γιορντάνοφ), Εβάντρο Ντα Σίλβα (46΄Μπούτσκοφ), Αλί (46΄Γουάτ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected